نجات مرد سالخورده در کوهستان

مردی که هنگام کوهپیمایی در ارتفاعات کوهستانی هلوکله شـــهرستان تنکابن استان مازندران به دره یخچالی سقوط کرده بود، به طرز معجزه‌آسایی از مرگ حتمی نجات یافت.
کد خبر: ۷۱۱۹۰۵

به گزارش جام‌جم، موسی امیریان شصت و دو ساله روز جمعه هفتم شهریور ساعت 4 بامداد به گروهی از کوهنوردان که قصد عزیمت به ارتفاعات هلوکله را داشتند، ملحق شد. پس از چند ساعت کوهپیمایی در ارتفاعات، وی به قصد تماس تلفنی با یکی از دوستانش گروه را ترک کرد. هنوز مسافت کوتاهی را طی نکرده بود که ناگهان زیر پایش خالی شد و به یک یخچال طبیعی سقوط کرد.

در پی این حادثه، او یک ساعت بی‌هوش بود و وقتی چشمانش را باز کرد، دید روی تخته سنگی افتاده و بسختی تکان می‌خورد. دست و پایش آسیب دیده بود و قدرت حرکت نداشت. تخت سنگ نیز در جایی قرار گرفته بود که با هر حرکت امکان داشت از جا کنده شود و وی به درون دره سقوط کند. او چند بار همراهانش را صدا زد، اما کسی فریاد او را نمی‌شنید.

او متوجه گوشی تلفن همراهش شد و از یکی از دوستانش با صدای بریده‌بریده کمک خواست و کلمات نامفهومی را درباره کوهستان بر زبان آورد و تلفن همراهش قطع شد.

دوست موسی پس از این تماس تلاش کرد با او ارتباط برقرار کند. او احتمال داد جان موسی در خطر است و سراغ فرزندان موسی رفت و همراه آنها راهی کوهستان شد و از امدادگران کوهستان و هلال‌احمر تنکابن برای یافتن وی کمک خواست.وقتی آنها به دامنه ارتفاعات رسیدند، مشاهده کردند گروه‌های امداد و نجات و هلال‌احمر خود را به منطقه کوهستانی رسانده‌اند و به کمک تعدادی از جوانان روستا، در جستجوی مرد سالخورده هستند.

آنها هفت ساعت کوهستان را جستجو کردند و او را که بشدت زخمی شده بود، یافتند و به بیمارستان انتقال دادند. حال مرد مصدوم رضایت‌بخش اعلام شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها