جامجمسرا: این غذا در سنگال، غنا و نیجریه طرفداران زیادی داشته و دستور پخت چندان دشواری ندارد.
گفته میشود آفریقاییها بیش از هر چیز به خوردن غذاهای کربوهیدراتدار علاقه دارند. غذای آکارا هم از این دسته بوده که غذایی فوقالعاده ساده است. شما ابتدا باید لوبیای چشم بلبلی را در آب گرم خیس کنید تا پوست آن براحتی جدا شود. سپس لوبیاهای پوستکننده شده را با هاون له کنید و آنها را روی یک ظرف ملامین، روی بخار آب بگذارید تا بپزد. پس از آن، با خمیر به دست آمده، گلولههای کوچک درست کرده و در روغن تفت داده تا طلایی شود.
اما یک کار دیگر مانده است. فلفل چیلی قرمز و فلفل دلمهای قرمز را در آب پخته و پوستشان را جدا کنید تا مایعی از آن باقی بماند. شکر، نمک، آبلیموی تازه و روغن زیتون را به این مایع اضافه کنید تا سس ویژه را داشته باشید و آنگاه روی گلولههای طلایی بریزید و میل کنید ظاهرا هر گلوله آکارا 115 کیلوکالری انرژی دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم