موفقیت دانشمندان در آزمایشگاه

دارویی که بافت پیر مغز را جوان می‌کند

خوردنی‌هایی برای محافظت از پوست و جوانی

یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه برای محافظت از پوست و حفظ جوانی باید به تغذیه توجه ویژه شود، گفت: تندرستی با تغذیه مناسب امکان پذیر بوده، و به معنای برخورداری کامل از مواهب طبیعی و عاری بودن از هر نوع استرس و فشار عوامل محیط اطراف است. این عوامل با ورود به ارگانیسم بدن انسان آن را از حالت طبیعی خارج می‌کند و در عملکرد اختلال ایجاد می‌کند که در نتیجه باعث پیری زودرس می‌شود.
کد خبر: ۷۰۴۳۱۶

جام جم سرا: دکتر علی اکبر سهیلی آزاد با اشاره به اینکه فشار اکسیژن در گلبول قرمز خون بیشتر از سایر سلول‌ها است، گفت: ویتامین E هم به عنوان اکسیدان نقش مهمی در جلوگیری از پیری زودرس سلول‌ها دارد و در صورت کمبود این ویتامین سلول خونی دچار اختلال و آسیب پذیری می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه محل ذخیره ویتامین E در گلبول قرمز است در صورت کمبود شدید ویتامین E غشای سلول خونی از بین می‌رود و در نتیجه منجر به کم خونی می‌شود که می‌توان این کمبود را از طریق مصرف جوانه گندم، حبوبات، جوانه غلات، گندم بو داده، شاه دانه، ذرت و کنجد جبران کرد.

به نقل از خرداد، این متخصص با بیان اینکه ویتامین A در تشکیل بافت بدن مانند پوست، مجاری تنفسی و گوارشی اثرات مفیدی دارد، گفت: در صورت کمبود و یتامین A بافت پوستی نازک می‌شود و تغییر شکل می‌یابد بنابراین پوست بدن شادابی و طراوت خود را از دست می‌دهد.

سهیلی آزاد افزود: همچنین کمبود ویتامین A منجر به پهن شدن سلول بافت پوستی و کمبود ترشح عرق می‌شود که در نتیجه باعث خشکی پوست بدن می‌شود.

نقش موثر آب در حفظ جوانی پوست

به گزارش جام جم سرا، این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه عدم دریافت کافی آب منجر به خشکی، عدم طراوت پوست، کسالت و بی‌حوصلگی می‌شود، گفت: از عوامل بسیار موثر در جوان ماندن پوست مصرف آب به مقدار کافی در روز است. همچنین دفع به موقع مواد زاید از طریق کلیه موجب سرحالی افراد نیز می‌شود.

وی افزود: ویتامین‌ها و مواد معدنی نقش موثری در اعمال حیاتی و فیزیولوژیکی بدن ایفا می‌کند و کمبود این مواد منجر به پیری زودهنگام در افراد می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها