شهره لرستانی کارگردان فیلم شریفی نیا شد

شهره لرستانی به زودی با کارگردانی فیلمی که محمدرضا شریفی نیا تهیه آن را برعهده دارد به سینماها می آید. لرستانی با اعلام این خبر گفته است که منتظر است تا پروانه ساخت فیلم صادر شود.
کد خبر: ۶۸۷۴۳۳
شهره لرستانی کارگردان فیلم شریفی نیا شد

مدتی پیش خبری مبنی بر درخواست محمدرضا شریفی‌نیا برای کارگردانی یک فیلم سینمایی اعلام شد. شریفی‌نیا که گویا فیلمنامه جدیدش را به عنوان یک کارگردان اولی به شورای پروانه ساخت ارائه داده بود باید تا چهارشنبه این هفته منتظر بماند و ببیند آیا در بین 15 درصد مجوزهای فیلم اولی فیلم او هم مجوز ساخت خواهد گرفت یا نه.

اما در گفتگوی دیروزش با محمدرضا فرجی مدیرکل سینمای حرفه‌ای مشخص شد که شریفی‌نیا به عنوان تهیه‌کننده درخواست این پروانه ساخت و کارگردانش کسی نیست جز شهره لرستانی. اما برای این‌که از جزئیات بیشتری باخبر شویم با شهره لرستانی تماس گرفتیم تا در خصوص اولین تجربه کارگردانی‌اش جزئیات بیشتری را در اختیار ما بگذارد.

لرستانی هم با تأیید این خبر به صبا اعلام کرد که اگر شورای پروانه ساخت مجوز بدهد با تهیه‌کنندگی محمدرضا شریفی‌نیا برای اولین بار پشت دوربین قرار خواهد گرفت. اما شهره لرستانی اطلاع رسانی در خصوص جزئیات این فیلم را منوط به دریافت پروانه ساخت دانست و گفت: «تا زمانی که پروانه ساخت این فیلم صادر نشود نمی‌توانم خبری را به اطلاع برسانم.» گفتنی است لرستانی کارش را با بازیگری و کارگردانی در تئاتر آغاز کرد و الان بعد از سه دهه به دنبال پشت دوربین رفتن است. (روزنامه سینمایی صبا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها