یکتا ناصر در جاده قدیم «زینت» می شود

یکتا ناصر در سریال «جاده قدیم» که بهرام بهرامیان آن را کارگردانی می‌کند، نقش زنی روستایی به نام زینت را بازی می‌کند که همراه همسرش به تهران می‌آید و در این شهر ماجراهایی برای او و خانواده‌اش رخ می‌‌دهد.
کد خبر: ۶۷۵۰۱۹

ناصر درباره نقش زینت و سریال جاده قدیم به مهر گفت: این سریال موقعیت طنز دارد و به نظر من نقش زینت نقش متفاوتی است که تاکنون در تلویزیون و سینما کمتر مانند او طراحی شده است. وی درباره گریم خود در این سریال که عبدالله اسکندری آن را طراحی کرده، توضیح داد: گریم خود را در این سریال دوست دارم و از هر طرحی که کمک کند به نقشم نزدیک شوم، استقبال می‌کنم.

ناصر افزود: زینت زنی جوان و روستایی با مشخصاتی از همین قشر است. او شخصیت چندان پیچیده‌ای ندارد فقط آدمی است که باید درکش کنیم و فکر کنیم که در اطراف ما از این نوع آدم‌ها زیادند. زینت از روستا به شهر آمده و خیلی پدیده‌ها ممکن است برایش عجیب و غریب باشد، بنابراین در موقعیت‌هایی قرار می‌گیرد که برای مخاطبان طنز است و آنها را به خنده وامی‌دارد، اما به نظر من که این نقش را بازی می‌کنم و زینت را باور کرده‌ام، این موقعیت‌‌ها پیچیده و دردناک است.

این بازیگر تلویزیون و سینما گفت: هیچ چیز شخصیت زینت شبیه خود من نیست اما من به عنوان بازیگر همه تلاشم را می‌‌کنم تا نقش او را باورپذیر اجرا کنم. علاوه بر این زینت لهجه هم دارد که تفاوت بارز او با من است. البته این لهجه زینت به لهجه خاصی شبیه نیست که باعث اعتراض مردم منطقه خاصی شود. سریال جاده قدیم در 26 قسمت 40 دقیقه‌ای به نویسندگی امید سهرابی و تهیه‌کنندگی علی تقی‌پور به سفارش مرکز سیما فیلم تولید می‌شود و علاوه بر یکتا ناصر، حمیدرضا آذرنگ و شهرام حقیقت‌دوست هم در آن نقش‌های اصلی را بازی می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها