به گزارش ایسنا، فریور لاهیجی افزود: یکی از معضلات این حوزه بحث تجهیزات است، به همین دلیل دولت تصمیم گرفته پس از 30 سال تجهیزات پزشکی ارتوپدی را تحت پوشش بیمه قرار دهد. لاهیجی عنوان کرد: در تولید داخل توانمندی پوشش تمام خدمات ارتوپدی را نداریم، تنوع تجهیزات ارتوپدی آنقدر وسیع است که از عهده پوشش کیفی و کمی آن برنمیآییم.
وی خاطرنشان کرد: هفت شرکت تولیدکننده تجهیزات ارتوپدی در کشور داریم که با افزایش قیمت ارز، کشورهای اروپایی و آمریکایی فرصت را به کشورهای هندی و چینی دادند و قیمت اعظم بازار در دست این کشورها قرار گرفت.
عضو هیات مدیره انجمن ارتوپدی ایران خاطرنشان کرد: طبق دستورالعمل سالهای گذشته، پزشکان ارتوپدی در بیمارستانهای دولتی مجبور به استفاده از کالاهای ایرانی هستند و این در حالی است که هیچ شرکتی در ایران وجود ندارد که همزمان بتواند بیمارستانهای متعددی را پوشش دهد.
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفت و گو با جام جم آنلاین عنوان شد