طرز تهیه:
گوشت را با پیاز سرخ کرده در ظرفی میریزیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم هم میزنیم تا خونآبه گوشت کشیده شود و گوشت گلوله نشود. یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و به حد کافی نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم. در صورت تمایل کمی گرد سیر و ادویه معطر به آن میزنیم و میگذاریم گوشت آهسته بجوشد و سس آن غلیظ شود (در صورتی که آب گوشت تمام شود و هنوز نپخته باشد باز به آن آب اضافه میکنیم). حدود یک تا یک و نیم ساعت برای پخت آن کافی است.
در قابلمه مناسبی آب میریزیم میگذاریم آب بجوشد. یکی دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک در آب جوشان میریزیم و اسپاگتی را داخل قابلمه میریزیم و صبر میکنیم اسپاگتی کاملا نرم شود. سپس آن را در صافی میریزیم تا آب آن گرفته شود. بعد اسپاگتی را دوباره در قابلمه ریخته، کره را روی آن میگذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کره آب شده، جذب اسپاگتی بشود.
اکنون «اسپاگتی با گوشت» حاضر است. آن را در دیس مناسبی میکشیم. سس گوشت را روی آن ریخته، خیارشور را حلقه حلقه مینمائیم و با جعفری خرد کرده روی گوشت میپاشیم. روی گوجه فرنگی آب جوش میریزیم و پوست آن را گرفته، به شکل پر نارنگی آن را خرد مینمائیم و دور گوشت میچینیم. پنیر را در ظرف کوچکی میریزیم و همراه اسپاگتی سر میز میبریم.|کاچیلا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد