طرز تهیه:
گوشت را با پیاز سرخ کرده در ظرفی میریزیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم هم میزنیم تا خونآبه گوشت کشیده شود و گوشت گلوله نشود. یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و به حد کافی نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم. در صورت تمایل کمی گرد سیر و ادویه معطر به آن میزنیم و میگذاریم گوشت آهسته بجوشد و سس آن غلیظ شود (در صورتی که آب گوشت تمام شود و هنوز نپخته باشد باز به آن آب اضافه میکنیم). حدود یک تا یک و نیم ساعت برای پخت آن کافی است.
در قابلمه مناسبی آب میریزیم میگذاریم آب بجوشد. یکی دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک در آب جوشان میریزیم و اسپاگتی را داخل قابلمه میریزیم و صبر میکنیم اسپاگتی کاملا نرم شود. سپس آن را در صافی میریزیم تا آب آن گرفته شود. بعد اسپاگتی را دوباره در قابلمه ریخته، کره را روی آن میگذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کره آب شده، جذب اسپاگتی بشود.
اکنون «اسپاگتی با گوشت» حاضر است. آن را در دیس مناسبی میکشیم. سس گوشت را روی آن ریخته، خیارشور را حلقه حلقه مینمائیم و با جعفری خرد کرده روی گوشت میپاشیم. روی گوجه فرنگی آب جوش میریزیم و پوست آن را گرفته، به شکل پر نارنگی آن را خرد مینمائیم و دور گوشت میچینیم. پنیر را در ظرف کوچکی میریزیم و همراه اسپاگتی سر میز میبریم.|کاچیلا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد