طرز تهیه اسپاگتی قارچ و مرغ

مواد اولیه: روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، سینه مرغ 1 عدد، پیاز 1 عدد، قارچ 400 گرم، سیر 4 حبه، آب مرغ 1 لیوان، ماکارونی 100 گرم، جعفری خرد شده مقداری برای تزئین.
کد خبر: ۸۳۳۹۵۲

طرز تهیه اسپاگتی قارچ و مرغ

طرز تهیه:

1- ماکارونی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

2- پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.

3- آب مرغ، روغن زیتون، نمک و فلفل را به مخلوط قارچ و مرغ اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود سپس ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید تا طعم ها و مواد به خورد هم بروند سپس در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

4- در صورت تمایل می توانید کمی پنیر پارمزان نیز روی پاستا رنده کنید.(برترینها)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها