طرز تهیه:
ابتدا عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک می پزیم، سپس آنها را در یک آبکش ریخته و کنار می گذاریم. (توجه داشته باشید که عدس ها نبید له شوند).
پیاز ها را رنده کرده به گوشت چرخ کرده اضافه و با تخم مرغ و چاشنی لیمو فلفل و زردچوبه به خوبی مخلوط کرده و ورز می دهیم تا مواد کمی به صورت چسبناک در آید.
سپس مواد را به صورت کوفته های خیلی کوچک در می آوریم (کوفته قلقلی) و کوفته ها را در ماهیتابه با کمی روغن داغ سرخ می نماییم.
در زمانی که کوفته ها در حال آماده شدن است در یک قابلمه بزرگ آب و مقداری نمک ریخته و پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا برنج ها نرم شوند سپس در آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن می ریزیم.
کشمش ها را نیز شسته با کره تفت می دهیم. حال مواد آماده دم کردن است.
در یک قابلمه ی بزرگ کمی آب و روغن و دو کفگیر برنج، یک کفگیر عدس و مقداری کوفته ریزه و کمی کشمش به اضافه ی ادویه ی مخلوط (پلویی) و دارچین و یک قاشق غذا خوری زعفران آبکرده می ریزیم و به همین ترتیب مواد را روی هم می ریزیم.
در انتها درب قابلمه را گذاشته و روی شعله با حرارت زیاد قرار می دهیم. پس از ۵ الی ۷ دقیقه درب قابلمه را برداشته دم کنی را می گذاریم و شعله ی گاز را کم کرده و به مدت ۱ ساعت غذا را دم می کنیم. برای تزئین غذا می توانید در هنگام سرو، روی آن را با خلال پسته و بادام به شکل دلخواه تزئین نمایید.|یمونا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم