«زن خوب، مرد خوب» آماده نمایش شد

تله‌فیلم «زن خوب، مرد خوب» به تهیه‌کنندگی جمال گلی و کارگردانی علی اسداللهی آماده نمایش شد.
کد خبر: ۶۵۱۱۴۸

به گزارش روابط عمومی شبکه تهران، داستان این تله‌فیلم درباره دو باجناق به نام‌های ایرج و تورج است که یک روز تعطیل برای هواخوری به همراه خانواده به یک پارک خارج از شهر می‌روند. بی‌توجهی این باجناق‌ها باعث می‌شود که جوجه‌های آماده شده برای ناهار را گربه بخورد و همسرانشان آنها را مجبور به خرید گوشت شترمرغ می‌کنند. همسران این دو باجناق با خوردن گوشت شترمرغ اتفاقات عجیبی در رفتارشان بوجود می‌آید و... .

هومن برق‌نورد، امیرحسین رستمی، مجید واشقانی، فریبا نادری، عباس جمشیدی، شبنم فرشادجو، عزت‌ا‌لله مهرآوران، علی سلیمانی، شیما نیکپور، فروغ قجابگلی، یوسف قربانی، ایمان اسماعیل‌پور، کسری حجازی، نگار پناهی، هانیه سعیدی و محمدرضا شیرخانلو بازیگران اصلی این تله‌فیلم هستند.

نویسنده فیلمنامه اولیه این تله‌فیلم طاهره ولی‌پور و نویسنده فیلمنامه نهایی آن عباس مرادیان است.

برخی دیگر از عوامل سازنده تله‌فیلم زن خوب، مرد خوب عبارتند از: مدیر تصویربرداری: سینا کرمانی‌زاده، طراح گریم: محسن دارسنج، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز و مشاور کارگردان: علی مردانه، طراح صحنه و لباس: علی مربی، صدابردار: هادی افشار، مجری طرح: سیمین صحرانورد و... است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها