طرز تهیه:
بادمجان را از چند ساعت قبل پوست بگیرید و در آب و نمک قرار دهید.
آن را همراه با کدو به قطعات کوچک خرد کنید.
در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیازها را همراه با بادمجان و کدو در آن تفت دهید.
بعد از چند دقیقه که سبزیجات نرم شد، فلفل دلمهای را همراه با گوجه و سیر به غذا اضافه کنید.
سرکه را همراه با نمک و فلفل و آویشن به غذا بیفزایید و به مدت ده دقیقه در ماهیتابه را ببندید تا غذایتان خوب پخته شود.
در صورت تمایل و برای خوشطعم شدن غذا میتوانید بادمجان را قبل از سرخکردن کبابی کنید.
این خوراک پیشنهاد خوبی برای یک شام سبک خانوادگی خواهد بود.
|جام جم سرا|
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد