غذای اسپانیایی: خوراک بادمجان

مواد لازم- بادمجان: ۴ عدد متوسط/ کدو: ۲ عدد متوسط/ گوجه‌فرنگی: ۲ عدد/ فلفل دلمه‌ای: یک عدد/ پیاز: یک عدد/ سیر: ۴ حبه/ زیره: یک قاشق چایخوری/ سرکه قرمز: ۲ قاشق سوپخوری/ روغن زیتون: ۵ قاشق سوپخوری/ نمک و فلفل: به میزان لازم/ آویشن: یک قاشق چایخوری.
کد خبر: ۶۳۷۵۹۰

طرز تهیه:

بادمجان را از چند ساعت قبل پوست بگیرید و در آب و نمک قرار دهید.
آن را همراه با کدو به قطعات کوچک خرد کنید.
در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز‌ها را همراه با بادمجان و کدو در آن تفت دهید.
بعد از چند دقیقه که سبزیجات نرم شد، فلفل دلمه‌ای را همراه با گوجه و سیر به غذا اضافه کنید.
سرکه را همراه با نمک و فلفل و آویشن به غذا بیفزایید و به مدت ده دقیقه در ماهیتابه را ببندید تا غذایتان خوب پخته شود.
در صورت تمایل و برای خوش‌طعم شدن غذا می‌توانید بادمجان را قبل از سرخ‌کردن کبابی کنید.
این خوراک پیشنهاد خوبی برای یک شام سبک خانوادگی خواهد بود.
|جام جم سرا|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها