طرز تهیه:
بادمجان را از چند ساعت قبل پوست بگیرید و در آب و نمک قرار دهید.
آن را همراه با کدو به قطعات کوچک خرد کنید.
در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیازها را همراه با بادمجان و کدو در آن تفت دهید.
بعد از چند دقیقه که سبزیجات نرم شد، فلفل دلمهای را همراه با گوجه و سیر به غذا اضافه کنید.
سرکه را همراه با نمک و فلفل و آویشن به غذا بیفزایید و به مدت ده دقیقه در ماهیتابه را ببندید تا غذایتان خوب پخته شود.
در صورت تمایل و برای خوشطعم شدن غذا میتوانید بادمجان را قبل از سرخکردن کبابی کنید.
این خوراک پیشنهاد خوبی برای یک شام سبک خانوادگی خواهد بود.
|جام جم سرا|
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد