مواد لازم:
سوسیس کوچک ۴۵۰ گرم
کالباس گوشت ۴۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را از قبل گرم روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک عدد سوسیس را روی یک ورقه کالباس قرار دهید و آن را بصورت رول بپیچید هر یک از آنها را با خلال دندان سفت کنید.
سوسیسهای آماده شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و بر روی آنها شکر قهوهای بریزید و در فر بگذارید تا رنگ آن طلایی و شکر آب شود.
رول کالباس را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید.
>> آشپزی نت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ