بوی سرخ‌کردنی، آسم را تشدید می‌کند

عضو هیات مدیره انجمن آسم و آلرژی ایران گفت: بوی تند غذاهای سرخ‌‌کردنی، مواد‌ شوینده‌ با بوی شدید، سوسک و افزایش رطوبت باعث تشدید آسم می‌شود.
کد خبر: ۶۲۵۸۸۸

مریم محلوجی‌راد در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: ساختمان‌های امروز وضع سالمی ندارد؛ زیرا آشپزخانه‌ها در وسط آپارتمان جای دارد و به دلیل نبود تهویه مناسب، بوی غذا در محیط خانه پخش شده و باعث تجمع مواد آلرژی‌زا در داخل منزل و تشدید علائم آسم می‌شود.

رطوبت داخل منزل نیز باید تنظیم شود و نباید رطوبت افزایش یابد زیرا افزایش رطوبت، رشد بیش از حد قارچ و کپک را به دنبال دارد. وی تصریح کرد:‌ سوسک نیز از دیگر عوامل مهم آلرژی‌زا داخل منزل محسوب می‌شود. باید شب‌ها در فاضلاب‌ را بست و از قرار دادن ظرف‌های نشسته پرهیز کرد؛ افراد دقت داشته باشند در مواقعی که در منزل نیستند از سمپاشی موثر و مفید استفاده کنند. باید مصرف مواد سفیدکننده و جوهرنمک محدود شود و دود سیگار به هیچ وجه در آپارتمان‌های کوچک بدون تهویه جریان نداشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها