دکتر «کارلو لا وچیا» و همکارانش در بخش اپیدمیولوژی موسسه «ریسرچه فارماکولوژی» در میلان ایتالیا می گویند بررسی آنان نشان می دهد سلامت انسان به طور جدی به سلامت کبد او وابسته است.
محققان می گویند جلوگیری از ابتلا به سرطان با مصرف قهوه ، به خصوص به تاثیر بازدارنده قهوه در برابر ابتلا به دیابت مربوط می شود.
دانشمندان با مطالعه سه هزار و 153 نفر بین سال های 1996 تا 2012 به مطالعه ارتباط سرطان با مصرف قهوه پرداختند. محققان دریافتند کسانی که قهوه مصرف می کنند کمتر از دیگران به سرطان کبد مبتلا می شوند.
سرطان کبد، ششمین سرطان شایع در جهان است و شایع ترین علت مرگ ناشی از سرطان را نیز شامل می شود. هنگامی که سلول ها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافت های سالم می شود و در نهایت، سرطان ایجاد خواهد شد. شایعترین نوع سرطان کبد سرطان موسوم به «اچ سی سی» است که 90 درصد از همه سرطان های کبد را شامل می شود. عفونت با ویروس های «هپاتیت بی و سی» همچنان عامل اصلی ابتلا به سرطان کبد محسوب می شوند و دیگر مواردی که خطر ابتلا به سرطان کبد را بالا می برند عبارتند از مصرف الکل، دخانیات، چاقی و دیابت.
>> واحد مرکزی خبر
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: