به گزارش مهر، علیرضا دائمی با بیان اینکه دریاچه ارومیه اکنون با شرایط بسیار سختی مواجه است، اما این مشکل را در کل پهنه سرزمین خود داریم، گفت: کشور ما در کمربند خشک جهان قرار دارد و در کل کشور با کمبود آب مواجه هستیم.
وی افزود: در حوضه دریاچه ارومیه 57 سد داریم که شماری از آنها در حال بهرهبرداری است، اما مطالعه و ادامه ساخت 40 سد را متوقف کردهایم. هرچند که مقامهای محلی، مردم و نمایندگان مجلس موافق این تصمیم نیستند، اما فعلا دستور توقف صادر شده و تصمیم نهایی به عهده دولت است.
وی افزود: مشکل دریاچه ارومیه در دیگر بخشهای کشور هم وجود دارد، با این تفاوت که حوضه دریاچه ارومیه حوضه بستهای است و آثارش خیلی سریع خود را نشان میدهد. دائمی گفت: شرایط به گونهای است که از 609 محدوده مطالعاتی در کشور، 296 محدوده با تنش شدید آبی مواجه است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم