مواد لازم:
۳ فنجان شیر
۵۰ گرم کره
۱ فنجان خاکه قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۲ عدد زرده تخم مرغ
۸ قاشق غذاخوری آرد (یا ۴ قاشق غذاخوری آرد سفید و ۴ قاشق غذاخوری هم آرد سیبزمینی)
۲۴ عدد بیسکویت پتیبور
۱۵۰ گرم نارگیل (نصف آن را آسیاب کنید تا لطیف شود)
۱۰۰ گرم بادام بدون پوست
خاکه قند برای تزیین
طرز تهیه:
کف ظرف را کاغذ روغنی میگذاریم. ۱۲ عد بیسکویت را به صورت یک لایه ۳x۴ در آن میچینیم. ۲ فنجان شیر را با یک فنجان خاکه قند، وانیل، کره، و نارگیل آسیاب شده روی حرارت میگذاریم. در ظرف دیگری تخم مرغها و آرد را با یک فنجان شیر باقیمانده خوب هم میزنیم و سپس در همان حال که مواد یادشده را هم میزنیم خمیر تخم مرغها را به شیر در حال جوش افزوده، روی حرارت ملایم نگاه میداریم تا به صورت کرِمی یکدست دربیاید.
پودر نارگیل را داخل کرم میریزیم (حواستان باشد مقدار ۲ قاشق از آن را برای تزئین روی شیرینی نگه دارید). کرِم را روی بیسکویتهای چیده شده، و روی آن هم بادامها را ریخته، ۱۲ عدد بیسکویت باقی مانده را روی همه آنها میچینیم. مجدداً روی بیسکویتها را با ریختن مقداری نارگیل و خاکه قند تزئین کرده، همه را به مدت چند ساعت در یخچال میگذاریم تا مواد خودشان را بگیرند. پس از طی شدن این مدت میتوان شیرینی را برش زد و سرو کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد