سخنگوی پلیس ژوهانسبورگ اعلام کرد یک نوجوان سعی داشت در دعوای بین برادر و پسر عمویش میانجیگری کند که برادر وی با زدن چاقو به قفسه سینهاش، او را به قتل رساند. این نوجوان شانزده ساله بازداشت شد و در برابر دادگاه قرار گرفت. هنوز رای نهایی قاضی اعلام نشده است./ پایگاه اطلاعرسانی پلیس
آتشسوزی مرگبار در بیمارستان روانی روسیه
در پی آتشسوزی در یک بیمارستان روانی در غرب روسیه، دستکم 20 نفرکشته شدند. به گفته ماموران آتشنشانی، آتشسوزی در بامداد جمعه مهار شد.
بنا بر اعلام مقامات روسی، در لحظه گزارش آتشسوزی، 59 نفر در این بیمارستان حضور داشتند که 22 نفر توسط کارکنان بیمارستان نجات یافتند و 20 نفر نیز در داخل ساختمان و در میان شعلههای آتش گرفتار شدند و سوختند.
یک مقام پلیس محلی روسیه گفت: بر اثر آتشسوزی تمام قسمتهای داخلی ساختمان فرو ریخته و به نظر میرسد عدهای نیز فرارکرده باشند. اوایل سال جاری میلادی نیز آتشسوزی در یک بیمارستان روانی در حومه مسکو به مرگ 36نفر کشته شدند و فقط یک پرستار و دو بیمار توانسته بودند از این مهلکه جان سالم به در ببرند./ ایسنا
جنایت پنهان برای هوسرانی
مادر بیرحم با هدف رابطه پنهانی با دوست و همکار همسر خود، فرزندان دختر خود را حبس و پسر ده سالهاش را در اتاق خوابش به زنجیر کشید.
پولار سی و یک ساله، مادر چهار فرزندی است که دور از چشم همسر خود و در زمان غیبت وی با رابطه نامشروع به مدت سه هفته فرزندان خود را حبس کرده و یکی از آنان را به زنجیر کشیده بود. وی پسر ده ساله خود را با زنجیر به رادیاتور اتاق خوابش بست و سه دختر خردسالش را در زیرزمین منزل مسکونیاش در حومه فیلادلفیا به مدت سه هفته زندانی کرد.
رفتار غیرانسانی این مادر هنگامی فاش شد که پس از سه هفته، پسر ده ساله او توانست خود را آزاد و فرار کند.وی در حالی که با وضعی آشفته میدوید، توجه پلیس را به خود جلب و موضوع را بازگو کرد. با محاصره این خانه توسط پلیس، مادر هوسران دستگیر شد.
به گزارش کارشناس پزشک قانونی، اثر کبودی زنجیری که به دور مچ دست پسر بچه بسته شده بود حاکی از طولانی بودن مدت آن است./ باشگاه خبرنگاران جوان
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....