هنگام خرید چاقوی سرآشپز، چاقویی را انتخاب کنید که با آن راحت باشید و در دستتان جا بگیرد. تیغهٔ چاقو نباید شل و انعطاف پذیر باشد.
اما چگونه چاقو را به دست بگیرید؟ انگشت شصت و اشاره را به راحتی روی قسمت انتهایی دسته که به تیغه ختم میشود قرار دهید. باید حس کنید چاقو عضوی از وجود شماست.
با دست دیگر چیزی که قرار است خرد شود را بگیرید. انگشتان خود را خم کنید تا به تیغه نخورد. هنگام خرد کردن مراقب انگشتان خود باشید.
نوک چاقو را روی تخته خرد کن قرار دهید و طوری بگیرید که به راحتی بالا و پایین شود. چاقو را دایره وار بچرخانید تا به مواد خرد نشده برسد، اما به هیچ وجه نوک آن را از تخته جدا نکنید.
نکات و هشدارها
* زیر تخته خرد کن یک حولهٔ مرطوب یا دستمال کاغذی قرار دهید تا لیز نخورد.
* خوراکیهای گرد را اول از وسط برش داده و بعد برای قطعه قطعه کردن، آن را به سمت بریده شده برگردانید. سطح صاف آن باعث عدم لیز خوردن میشود.
>>ایهاو
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت