مربا برای صبحانه، با پوست نارنج

از خلال پوست نارنج هم می‌توان مانند خلال پوست پرتقال مربا تهیه کرد و هم با خیساندن آن در سرکه، ترشی ساخت. چه مربا تهیه کنید و چه ترشی، پوست نارنج تقویت کننده مناسبی برای معده‌ است و چنان که در طب سنتی گفته شده، مصرف حدود چهار گرم از پوست خشک نارنج حالت تهوع و استفراغ را دفع می‌کند و انگلهای دستگاه گوارش را خارج می‌کند.
کد خبر: ۵۹۵۳۵۶


مواد لازم:
 
خلال پوست نارنج خشک ۱۰۰ گرم
شکر یک کیلو
 آب‌لیمو دو قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
 
- خلال نارنج ‌ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن‌را عوض کنید.
 - مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
 - خلال‌ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
 - سپس خلال‌ها را در آب‌کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا تلخی خلال‌ها گرفته شود.
 - شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
 - بعد از این‌که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال‌ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
 - در انتها آب‌لیمو را به مربا اضافه کنید. بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها