طرز تهیه:
۱. ماهیتابه یا گریل باربکیو را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. بادنجان را از طول به ۸ برش باریک ببرید و هر دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته کنید. دو دقیقه هر طرف این برش را کباب کنید تا طلایی شوند. کنار بگذارید تا سرد شوند.
۲. نعناع خرد شده را با ریکوتا مخلوط کنید تا یکنواخت شود و ادویه بزنید. وقتی برشهای بادنجان سرد شدند، یک قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را در انتهای یک برش بادنجان بگذارید و بپیچید و محکم کنید. برای بقیه برشها هم همین کار را بکنید.
۳. تخم مرغها را در قابلمه کوچکی بگذارید و آب بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت زیر آن را روی متوسط بگذارید و بگذارید ۵ تا ۶ دقیقه بجوشد و بعد تخم مرغها را درآورید و در آب یخ بیندازید. سپس پوست آنها را بکنید و به دو نیم کنید.
۴. برای سرو آنها، رولهای بادنجان، تخم مرغها، خیار و زیتونها را در بشقابها تقسیم کنید و روی آنها ادویه (سماق) بپاشید. فتا را ریز ریز کنید و در بشقابها بریزید و روی هر کدام عسل هم بریزید. در نهایت با برگهای نعناع بشقابها را تزئین کنید و در صورت دلخواه روغن زیتون هم بریزید.
>> دانشنامه پُرسیار
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با خواهران ناطقی، داستان رفاقت و رقابت آنها را بررسی کرد
عدنان منصور، وزیر امور خارجه اسبق لبنان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت عنوان کرد