مواد لازم
بادمجان ریز: ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو
هل کوبیده شده: ۲ تا ۳ عدد
زعفران کوبیده شده: اندکی
طرز تهیه
بادمجانها را بشوئید، پوست بگیرید اما کلاهک سبز آن را جدا نکنید تا بادمجان حین پخته شدن له نشود. آنها را در قابلمهای بریزید و طوری که آب کاملا رویشان را بپوشاند، درون قابلمه آب بریزید. بر اساس تخمین سرآشپز جام جم سرا، فقط کافی است ۳۰ دقیقه وقت بگذارید تا مواد لازم آماده شود و ظرف یکی دو ساعت مربا را بپزید و از آن برای صبحانه روز بعد استفاده کنید.
ظرف را حدود یک ربع روی اجاق بگذارید و در این فاصله شکر را با ۳ لیوان آب در ظرف دیگری مخلوط کرده، روی شعله دیگر اجاق بگذارید تا شهد مربایتان آماده شود. شهد حدوداً طی ۱۵ دقیقه آماده خواهد شد.
سپس بادمجانها را خارج کرده، با استفاده از سبد آبکش، آب تلخ را بیرون بریزید. بادمجانها را درون شهد یا شربتی که در قابلمهای دیگر آماده کرده بودید بریزید و بگذارید دوباره روی حرارت بسیار کم به قوام مناسب برسد. مقدار کمی هل و زعفران کوبیده شده را نیز به مواد اضافه کنید و ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بعد شعله را خاموش کنید و بگذارید مربا خنک شود. وقتی کاملا سرد شد، برای نگهداری بهتر، آن را در ظروف شیشهای دارای در بریزید و درون یخچال بگذارید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم
مزه عسل میده امتحان كنید پشیمون نمیشید