به گزارش جامجم، سردار حیدر عباسزاده، فرمانده انتظامی استان بوشهر در این باره گفت: مرداد سال 88 مردی با مرکز فوریتهای پلیسی 110 شهرستان دشتستان تماس گرفت و از قتل یک زن جوان خبر داد.
با حضور ماموران در محل جنایت و تحقیق از خانواده مقتول معلوم شد او با مردی که از اقوامش بوده، اختلاف داشته و پس از درگیری با هم، مرد جوان او را به قتل رسانده و متواری شده است.
وی افزود: با گزارش موضوع به بازپرس کشیک ویژه قتل دادسرای دشتستان و هماهنگی قضایی، جسد به پزشکی قانونی منتقل شد.
کلکسیونی از جرایم در پرونده قاتل
تحقیق کارآگاهان جنایی برای دستگیری عامل جنایت ادامه داشت تا این که اطلاع یافتند، متهم فراری دارای شش فقره سابقه کیفری از جمله مباشرت در آدمربایی، شرارت، اخلال در نظم عمومی و سرقت است.
عباسزاده یادآور شد: کارآگاهان پاتوقهای احتمالی این متهم خطرناک را زیرنظر گرفتند، اما هر بار مخفیگاه خود را تغییر میداد تا این که با گذشت چهار سال از این حادثه، ماموران او را در یک خانه روستایی دستگیر و از مخفیگاه وی یک قبضه سلاح کلاشینکف و 27 فشنگ جنگی کشف و ضبط کردند.
اعتراف متهم
متهم با انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی به قتل زن جوان اعتراف و عنوان کرد او از اقوامش بوده و در پی اختلاف خانوادگی وی را کشته و در این چند سال پنهانی زندگی میکرده است.
بنا بر این گزارش، متهم با قرار قانونی روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از او ادامه دارد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....