در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سرگرد صالحی گفت: نهم تیر امسال ماموران هنگام گشتزنی در بلوار دستواره به دو جوان موتورسوار مشکوک و به آنها نزدیک شدند اما متهمان با دیدن ماموران، موتورسیکلت خود را رها و در تاریکی شب فرار کردند.
وی افزود: با کشف موتورسیکلت به جا مانده در صحنه جرم، تلاش ماموران برای شناسایی مالک در دستور کار قرار گرفت و مالک موتورسیکلت شناسایی و به کلانتری احضار شد.
صالحی خاطرنشان کرد: در بازجویی از مالک موتورسیکلت (سعید) مشخص شد وی همراه پسرخالهاش حمید که هر دو دارای سوابق دستگیری و زندان به جرم سرقت لوازم خودرو هستند، در منطقه لوازم خودرو میدزدیدند.
با بهدست آمدن این سرنخ، ماموران شامگاه هجدهم تیر با دستور قضایی به مخفیگاه متهمان در محله اتابک و منصور رفته و هر دو را دستگیر کردند.
رئیس کلانتری 160 خزانه با اشاره به این که در بازرسی از مخفیگاه متهمان تعدادی لاستیک یدکی، پخش و پنل، باتری و کنسول خودرو 206 کشف شده، تاکید کرد: متهمان پس از دستگیری به کلانتری منتقل شدند و با اعتراف به سرقت گسترده از خودروها، با دستور قضایی در اختیار کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهرا ن بزرگ قرار گرفتند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: