به گفته سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه، حذف سحری با عوارض گوناگونی از جمله افت قند خون و کاهش فشار خون، ضعف شدید جسمی و عدم تمرکز، بیحوصلگی، ناتوانی و بوی بد دهان همراه است. نوع غذاهای مصرفی باید حاوی فیبر فراوان باشد و البته جهت حفظ آب بدن و جلوگیری از تشنه شدن به طور متوالی و ترش کردن زود هنگام از خوردن برنج و خورشهای زیاد و پرچرب و تفت داده شده پرهیز کنند.
وی گفت: یکی از بهترین مواد غذایی که میتوان در زمان سحری استفاده کرد منابع حیوانی و گیاهی از جمله شیربرنج یا فرنی غنی از خلال بادام استفاده کرد. وعده سحر یک صبحانه مفصل و کامل بوده که باید در تنوع دادن به آن دقت کنیم.