رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
مواد لازم: سه عدد تخممرغ، دو فنجان آرد، سهچهارم فنجان شیر بدون چربی، سه چهارم فنجان روغن نباتی، یک و نیم فنجان شکر، دو قاشق چایخوری جوش شیرین، دو فنجان هویج رنده شده، یک فنجان گردوی خرد شده، یکچهارم قاشق چایخوری نمک، وانیل، دارچین، کشمش و آناناس (در صورت تمایل).
طرز تهیه: ابتدا باید بگذارید فر گرم شود (175 درجه سانتیگراد) و قالب کیک را چرب کنید و داخل آن، آرد بپاشید.
در یک کاسه متوسط باید آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم الک و مخلوط کنید. حالا این مخلوط را کنار بگذارید و در یک کاسه بزرگ تخممرغها، شیر، روغن، شکر و وانیل را مخلوط کرده و هم بزنید. بعد باید مخلوط آرد را هم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.
در یک کاسه متوسط، هویج رنده شده، نارگیل، گردو، آناناس و کشمشها را با هم ترکیب کنید. سپس با استفاده از یک قاشق چوبی بزرگ، این مخلوط را به خمیر کیک اضافه کنید و هم بزنید.
مایه کیک را داخل قالب مناسب بریزید و به مدت یک ساعت آن را داخل فر بپزید. باید بگذارید کیک هویج قبل از مصرف، 20 دقیقه بماند و خنک شود.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: