در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مواد لازم: سه عدد تخممرغ، دو فنجان آرد، سهچهارم فنجان شیر بدون چربی، سه چهارم فنجان روغن نباتی، یک و نیم فنجان شکر، دو قاشق چایخوری جوش شیرین، دو فنجان هویج رنده شده، یک فنجان گردوی خرد شده، یکچهارم قاشق چایخوری نمک، وانیل، دارچین، کشمش و آناناس (در صورت تمایل).
طرز تهیه: ابتدا باید بگذارید فر گرم شود (175 درجه سانتیگراد) و قالب کیک را چرب کنید و داخل آن، آرد بپاشید.
در یک کاسه متوسط باید آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم الک و مخلوط کنید. حالا این مخلوط را کنار بگذارید و در یک کاسه بزرگ تخممرغها، شیر، روغن، شکر و وانیل را مخلوط کرده و هم بزنید. بعد باید مخلوط آرد را هم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.
در یک کاسه متوسط، هویج رنده شده، نارگیل، گردو، آناناس و کشمشها را با هم ترکیب کنید. سپس با استفاده از یک قاشق چوبی بزرگ، این مخلوط را به خمیر کیک اضافه کنید و هم بزنید.
مایه کیک را داخل قالب مناسب بریزید و به مدت یک ساعت آن را داخل فر بپزید. باید بگذارید کیک هویج قبل از مصرف، 20 دقیقه بماند و خنک شود.
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
حسن هانیزاده در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی در یادداشتی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با رئیس شورای تامین دام کشور وضعیت بازار واردات گوشت را بررسیکردیم
در گفتوگوی «جامجم» با مینا مهرنوش، کارآفرین و عضو هیات علمی دانشگاه تهران: