مواد لازم
کنگر: ۱ کیلو
ماست (زیاد شل نباشد): ۲ لیوان
زعفران حل شده در آبجوش: به مقدار لازم
نمک و فلفل و نعناع خشک: به مقدار لازم
طرز تهیه
یک کیلو کنگر تمیز کرده را با کمی آب و کمی نمک با حرارت ملایم میگذاریم بپزد. به طوری که بعد از پختن آب آن تبخیر شود و زیاد هم کنگر له نشود. ۲ لیوان ماستی که زیاد شل نباشد را با کمی زعفران حل شده در آب جوش و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده، هم میزنیم تا کاملا صاف شود و کنگر پخته شده را بعد از سرد شدن با ماست مخلوط مینمائیم، در ظرف میریزیم و کمی نعناع خشک روی بورانی کنگر میپاشیم و با پیاز، زرشک و گردو تزئین میکنیم.
>> گروه آشپزی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: