به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبداللهی افزود: تغذیه مناسب در فصل امتحانات به تمرکز و یادگیری دانشآموزان کمک میکند و دانشآموزان میتوانند با تغذیه مناسب و استراحت کافی بازده فکری خود را افزایش دهند.
وی ادامه داد: غذاهایی مانند سوپ جو و همچنین کاهو، شیر، دوغ و ماست حاوی لاکتوسین است که این ماده خاصیت آرامشبخشی دارد و توصیه میشود شب قبل از امتحان از این گروه مواد غذایی مصرف شود زیرا باعث کاهش استرس در دانشآموزان میشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به این که میوه و سبزی در سلامت فکر نقش مهمی دارد، تاکید کرد: موادی که دارای سیتین هستند مانند زرده تخممرغ، بادام زمینی، گردو و جوانهها در تکامل مغز و سلولهای مغزی بسیار مؤثر است و مصرف آنها در فصل امتحانات به دانشآموزان توصیه میشود.
وی تصریح کرد: تحقیقات نشان میدهد که حافظه کوتاهمدت با خوردن مواد قندی ارتباط دارد و بهتر است دانشآموزان صبح امتحان مواد قندی که سریع آزاد میشوند مانند آبمیوه، عسل، مربا و چای شیرین مصرف کنند.
چای برای صبحانه مطلوب نیست
یک متخصص تغذیه گفت: صبحانه باید ترکیبی از غلات، پروتئین و ویتامین بویژه ویتامین C باشد و چای در سفره صبحانه سبب دفع آهن در بدن میشود و آبمیوهها بهترین مایعات برای صبحانه هستند.
ناصر کلانتری در گفتوگو با فارس غلات را بهترین ماده غذایی برای صبحانه دانست و افزود: گندم، جو و ذرت بهترین منبع غذایی برای وعده صبحانه است که در کشور ما به شکل نان و در کشورهای غربی به صورت کورنفلکس (غلات حجیم شده) مصرف میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ترکیب نان و شیر را بهترین ماده غذایی برای صبحانه عنوان کرد و ادامه داد: این که چای را در وعده اصلی صبحانه به عنوان مایعات مصرف میکنیم صحیح نیست. چرا که آهن موجود در غذا را دفع میکند و اصرار داریم که آبمیوه در وعده صبحانه مصرف شود چرا که جذب ویتامین C موجود در آبمیوه بویژه آب پرتقال سبب جذب بهتر آهن موجود در غذا میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد