صباباتری - صنام ؛ دربی حساس فصل

برای صنام که هفته گذشته با برگشت بموقع به بازی از یک باخت حیثیتی در برابر پیکان گریخت ، دیدار امروز در برابر رقیب سنتی صباباتری از این جهت حیاتی است به همه نشان دهد همه ناملایمات را پشت سر گذاشته و به ثبات لازم رسیده است.
کد خبر: ۵۵۸۱۱

رویارویی تیمهای صنام صباباتری که متعلق به یک خانواده هستند ، همیشه جذابیت دارد. دو تیم جمعی از بهترین بازیکنان فعلی بسکتبال را در اختیار داشته و از مدعیان به حساب می آیند با این تفاوت که صباباتری به خاطر این که باید به عنوان نماینده ایران در جام باشگاه های آسیا شرکت کند ، افق دیدش وسیع تر از صنام است و از این جهت تیمی کامل تر را به خدمت گرفته ، به غیر از منطقه مرکزی که ضعف بزرگ تیم صنام به حساب می آید ، داشته های دو تیم در بقیه پستها با هم برابری می کند. اگر صنام وظیفه اصلی بازیسازی را به وایتاری مارش امریکایی است ، در صباباتری هم آندره بیتس به وظایفش بخوبی آگاهی دارد. دو تیم از بازیکنان پیرامونی قابلی استفاده می کنند که در لحظات سخت می دانند چه کار باید انجام دهند. با توجه به این موارد است که می توان امروز انتظار یک بازی زیبا از دو تیم که بیشترین سرمایه های بسکتبال را در خود جا داده اند، داشت . بازی ای که اگر به حاشیه های متداولی که از بیرون به تیم تزریق می شود، توجهی نکرد، می توان آن را گل بازیهای بسکتبال کشور نامید. بی شک در این دیدار حیثیتی ، تیمی برنده است که به دور از هر گونه تنشی بازی کند. باید دید جنگ تفکرات دو مربی امروز حکم به برتری چه تیمی می دهد. این بازی در ساعت 15 در سالن بسکتبال آزادی برگزار می شود.

راه آهن - نفت ؛ جنگ نابرابر

برای نفت که با یک برد در ته جدول 9 تیمی لیگ برتر بسکتبال باشگاه های تهران دست و پا می زند ، جدال با راه آهن تنها فرصتی است که برای کسب تجربه ، در مقابل راه آهن که روز پنجشنبه باید در زمین دخانیات از اعتبار خود دفاع کند، می تواند از آن به عنوان یک دیدار تدارکاتی بهره ببرد. با توجه به تجربه بیشتر تیم راه آهن نباید از نفت انتظار معجزه داشت . مجید صالحی ، سرمربی این تیم اقرار می کند توان برابری با راه آهن را ندارد. بی شک برای تیم جوان و تازه پایی چون نفت آسیب دیدگی رضا شیخ لی ، عباس محبت و احسان زرین کار گران تمام می شود ؛ اما صالحی می گوید برای ارائه یک بازی منطقی می آیند: «بازی سختی داریم. راه آهن در دفاع و کار تیمی سختکوش است اما ما هم سعی می کنیم از نیمکت مان استفاده کنیم. نفت تیمی جوان است و امروز اگر بازیکنان اصلی مان نرسند ، حتما به نوجوانان مان فرصت بازی می دهیم».

پرسپولیس - مهرام ؛ جنگ بقا

دیدار امروز مهرام در مقابل پرسپولیس را باید جنگ بقا برای این تیم نامید. مهرام که تا امروز همه بازیهای تهران را دستکم گرفته بود ، حالا می داند چه فرصتی را از دست داده بنابراین برای فرار از سقوط خود را به آب و آتش می زند. از این جهت می توان مطمئن بود علاقه مندان در سالن آخر شب ، یک بسکتبال زیبا را می توانند ببینند. پرسپولیس در حال حاضر با 3 برد و 3 باخت در مکان پنجم جدول رده بندی است و از این جهت خاطرجمع تر از مهرام است و امروز می تواند با حفظ آرامش نقشه های خود را در زمین اجرا کند. علی توفیق ، مربی پرسپولیس درباره این بازی می گوید: «مهرام تیم خیلی خوبی است و ما برای این بازی 2 هفته تمرین کردیم و این تیم را آنالیز کرده ایم. اگر بازیکنان خواسته های مربیان را در زمین اجرا کنند ، قطعا بازی خوبی از آب درمی آید». حسن نگهداری ، سرمربی تیم مهرام هم عقیده دارد: «کارمان سخت است. برای این که سقوط نکنیم باید دو بازی باقیمانده را حتما ببریم».
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها