حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....

علیرضا سبط احمدی درباره روند ساخت این سریال گفت: تدوین و صداگذاری این سریال به طور همزمان انجام می شود و تاکنون 90 درصد کار برای پخش از شبکه دو سیما آماده شده است.
این تهیه کننده تلویزیونی ادامه داد: متاسفانه اواخر کار تصویربرداری، پروژه با مشکلاتی رو به رو شد و مجبور به توقف کوتاه مدت آن شدیم اما از هفته گذشته تصویربرداری 10 درصد باقی مانده این مجموعه آغاز شده و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته حداکثر تا 3 هفته دیگر پایان می یابد.
به گفته سبط احمدی، تصویربرداری اپیزود رستم تابلو با بازی ستاره اسکندری و محمود جعفری در جاده کن در حال انجام است و با نزدیک شدن به روزهای پایانی تصویربرداری این سریال همکاری امیر آقایی، ثریا قاسمی و نسرین مقانلو با پروژه به پایان رسیده است.
وی درباره تیتراژ همه بچه های ما نیز گفت: هنوز به نتیجه نهایی نرسیدیم اما به زودی ساخت تیتراژ کار را آغاز خواهیم کرد.
سریال همه بچه های مابه تهیه کنندگی علیرضا سبط احمدی و کارگردانی و نویسندگی تاجبخش فناییان با مضمونی اجتماعی برای شبکه دو سیما تولید می شود.
این مجموعه درباره بچه های کار، بی سرپرست و بدسرپرست و همچنین کودکانی است که در معرض آسیب هستند.
ستاره اسکندری، امیر آقایی، اردلان شجاع کاوه، مارال فرجاد، اسماعیل سلطانیان، داود پورحسن، الهام پاوه نژاد، نسرین مقانلو، کیانوش گرامی، ثریا قاسمی، انوشیروان ارجمند و ... بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....