بیسکویت گندمی سبوسدار |
200 گرم |
کره |
100 گرم |
پنیر خامهای |
250 گرم |
شیر عسلی |
400گرم |
وانیل |
1 قاشق چایخوری |
انار |
1 عدد |
پودر ژله انار |
1بسته |
آب انار |
1 پیمانه |
شکر |
1 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت |
1 قاشق غذاخوری |
روش تهیه:
بهترین پنیر برای درست کردن چیزکیک، پنیر فیلادلفیا است ولی اگر آن را در دسترس ندارید میتوانید از پنیر خامهای استفاده کنید. پنیری که برای درستکردن چیزکیک استفاده میکنید باید حتما همدمای محیط باشد. این چیزکیک را باید 7 تا 8 ساعت کنار گذاشت تا بافت خوبی برای برش زدن پیدا کند.
شیر مورد استفاده در این دستور، condensed milk یا شیری است که طی فرآیند تبخیر تمام آب آن حذف شدهاست؛ اغلب به این شیر غلیظ، شکر نیز اضافه میکنند. این شیر در سوپرمارکتها با نام شیرعسلی به فروش میرسد.
با توجه به اینکه تمام شیرینی این چیزکیک توسط شیرعسلی و یک قاشق شکر تنظیم میشود، درحین اضافهکردن توجه داشته باشید و مرتب کرم پنیری را بچشید که شیرینی کرم مناسب ذائقهتان باشد.
1-فر را روی 175 سانتیگراد گرم کنید.
2-بیسکویتها را داخل غذاساز کاملا خرد کنید.
3-کره را آب کرده و با پودر بیسکویت مخلوط کنید و روی کف و دیوارههای قالب به طور یکنواخت و با ضخامت یکسان پخش کنید.
4-کراست را داخل فر قرار داده، به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.
5-کراست طلایی شده را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کاملا سرد شود.
6-به سراغ درست کردن تاپینگ چیزکیک بروید: با استفاده از چنگال یا یک همزن دستی پنیرخامهای همدمای محیط را خوب هم بزنید تا یکدست شود. شیر عسلی و عصاره وانیل را به پنیر اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط نرم و خامهای به دست آید. انارها را دان کنید.
7-مخلوط پنیری و نرم را روی کراست چیزکیک سرد شده بریزید و دانههای انار را روی آن بهصورت یکنواخت پخش کنید.
8-ژله انار را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کرده و کامل هم بزنید تا خوب حل شود. برای حل شدن بهتر میتوانید آن را روی بخار آبجوش قرار دهید تا شفاف شود.
9-نشاسته ذرت، شکر و آب انار را به محلول ژله اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا محلول کاملا شفاف شود.
10-محلول ژله را روی دانههای انار ریخته و چیزکیک را داخل یخچال قرار دهید.
* چیزکیک باید حدد 7 تا 8 ساعت داخل یخچال باشد تا فیلینگ آن خود را بگیرد. بهتر است این دسر برای یک شب داخل یخچال بماند تا خوب جا بیفتد.
پارسهگرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید