فصل زمستان ،فصل لیموترش های سنگی و خوش عطر و طعم است . از این فرصت استفاده کنید و انواع سالادها را با این میوه طعم دار کنید . پیشنهاد سرآشپز بخش " دیگ و سه پایه " برای امروز سالاد جوانه شبدر با لیمو ترش است .
مواد لازم :
جوانه شبدر / یک پیمانه
کاهو / یک عدد کوچک
خیار و هویج / دو عدد از هر کدام
مغز گردو/3 عدد خرد شده
لیمو ترش / 2 عدد
سبزیجات معطر ریز شده ( جعفری ، نعناع و پیازچه ) نصف پیمانه
گلپر/ یک قاشق مرباخوری
ماست / نصف پیمانه
روغن زیتون / 3 قاشق غذاخوری
نمک / به میران کافی
طرز تهیه :
کاهو و خیارها را ریز و. هویج ها را رنده کنید و گردوی خردشده و جوانه شبدر را به آن بیفزایید . ماست و روغن زیتون و گلپر و نمک را با اب لیموهای تازه مخلوط کنید و سسی یکدست درست نمایید . سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت جا بیفتد و سپس میل کنید .