بررسیها نشان میدهند اگر چه طعم و مزهی لیمو ترش همانند لیمو شیرین پس از قاچ کردن تغییر نمیکند، اما در سطح آن گازهایی آزاد میشود که این گازها میتواند برای بدن مضر و خطرناک باشند. ویتامینهای لیمو ترش پس از مدت زمانی از بین میروند، پس بهتر است آن را سریعا مصرف کنید.
گفتنی است، خیلیها عادت دارند آب لیمو ترش را در یخچال نگه داری کنند، اما مطالعات اخیر نشان میدهند استفاده از این آب لیمو ترش بسیار خطرناک است و موجب سمی کردن غذا و از بین بردن ویتامینهای موجود در غذا میشود.
نتایج مطالعات نشان میدهند لیمو ترش جزو سبزیجاتی است که به اندازه مورد نیاز باید آن را تهیه کنید و قاچ شدههای آن را درصورت مصرف نکردن، دور بیاندازید.|هشت صبح
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد