نیک‌نژاد: هیچ کمبودی برای تامین میوه شب عید نداریم

مدیرعامل مجمع ملی خبرگان کشاورزی کشور اعلام کرد: برای تأمین میوه شب عید هیچ‌گونه کمبودی وجود ندارد.
کد خبر: ۵۳۷۷۰۴

سیدمحمد نیک‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تمام تمهیدات لازم برای تامین میوه شب عید صورت گرفته و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم. وی افزود: فقط برای تأمین موز مورد نیاز کشور مشکل داشتیم که با توجه به واردات این محصول با ارز مبادلاتی دیگر مشکلی نیست.

به گفته نیک‌نژاد از نظر سایر میوه‌های مورد نیاز نه تنها کمبودی نداریم بلکه مازاد بر نیاز نیز در انبارها موجود است.

مدیرعامل مجمع ملی خبرگان کشاورزی با تاکید بر این‌که واردات میوه در چنین شرایطی از هر نظر به ضرر کشاورزان و تولیدکنندگان داخلی است، اذعان کرد: از آنجاکه قیمت تمام شده میوه‌های وارداتی کمتر از قیمت میوه‌های داخلی است، واردات میوه می‌تواند ضررهای زیادی را به تولیدکنندگان داخلی وارد کند.

نیک‌نژاد با تاکید بر این‌که کیفیت میوه‌های داخلی قابل رقابت با میوه‌های وارداتی است، تصریح کرد: تنها در مورد برخی از میوه‌های تجملاتی کیفیت تولید داخلی قابل رقابت با میوه‌های وارداتی نیست که البته این میوه‌ها در سبد خرید خانوارهای کم‌درآمد نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها