‌گل‌محمدی: بازی با فجر سخت است، اما چاره‌ای جز بردن نداریم

پرسپولیس برای پیروزی به حافظیه می‌رود

تیمی که اولین بحران را به پرسپولیس 91 تزریق کرد آیا می‌تواند به عاملی برای پر و بال گرفتن این تیم در نیم فصل دوم تبدیل شود یا باز هم برای قرمزهای پایتخت سدی بلند خواهد بود؟ پاسخ این پرسش بعدازظهر امروز مشخص می‌شود؛ در دیداری که از ساعت 14 با سوت محسن قهرمانی در حافظیه شیراز آغاز خواهد شد.
کد خبر: ۵۲۷۰۳۶

اولین بازی هفته نوزدهم از حساس ترین بازی‌های این هفته است؛ دیداری که میزبانش تیم جوان و با انگیزه فجرسپاسی و مهمانش تیم پرستاره و متحول شده پرسپولیس است. فجری‌ها در دور رفت خیلی زود ترمز پرسپولیس را با شکست این تیم در ورزشگاه آزادی کشیدند تا از عوامل تاثیرگذار در بحران نیم فصل اول این تیم باشند. حتی بدبین‌ترین هوادار پرسپولیس هم فکر نمی‌کرد تیمش در اولین بازی خانگی با مربیگری مانوئل ژوزه به فجرسپاسی ببازد، اما این تیم پرگل هم باخت (3 بر 2) و پس از آن، در هفت بازی متوالی دیگر هم رنگ پیروزی را ندید.

حالا برای پرسپولیس روز انتقام فرا رسیده است. البته دیگر خبری از مانوئل ژوزه نیست. او به دلیل همان نتایج بد که سرآغازش مقابل همین تیم جوان فجر بود از پرسپولیس کنار گذاشته شد تا سکان هدایت این تیم به کادر جوان سپرده شود. یحیی گل‌محمدی در آستانه این بازی با اعلام این‌که برای گرفتن انتقام از فجر به شیراز رفته و حتی به تساوی راضی نیستیم، گفت: سطح کیفی بازیکنان ما خوب است، اما از نظر بدنی و کار گروهی مشکل داریم که حداکثر تا سه هفته دیگر آن را برطرف می‌کنیم.

یحیی که پس از تساوی خانگی مقابل صنعت نفت حالا فشار افکار عمومی و هواداران را تا حدودی احساس کرده است، درخصوص بازی امروز افزود: بازی حساسی مقابل تیم جوان، دونده و با انگیزه فجر پیش رو داریم، اما برای آن‌که جایگاه خود را در جدول لیگ ارتقاء دهیم به سه امتیاز این بازی نیاز داریم. بازیکنان ما هم در این خصوص انگیزه زیادی دارند.گل‌محمدی تاکید کرد: بازی با تیم صنعت نفت تجربه خوبی برای همه ما بویژه بازیکنان تیم بود چون آنها پس از دو گل زودهنگام تیم صنعت نفت را دست‌کم گرفتند اما با تجربه‌ای که به دست آورده‌ایم اجازه نمی‌دهیم که این اتفاق در بازی با فجر نیز تکرار شود. در واقع بازیکنان من فهمیدند که باید در طول 90 دقیقه بجنگد و تمرکز خود را در جریان بازی از دست ندهند.

سرمربی پرسپولیس با اعلام این‌که در حال حاضر توقعات از تیم ما بالا رفته، ادامه داد: در دو بازی اخیر هشت گل زده‌ و موقعیت‌های گل زیادی را هم از دست دادیم. این تعداد گل از نظر فنی حرکت رو به‌ جلو است و به این دلیل از عملکرد بازیکنان راضی هستم. در حال حاضر آن‌چه باعث می‌شود، به ادامه این روند امیدوار باشیم، انسجام، همدلی و جو خوبی است که بر مجموعه تیم حاکم است. هواداران پرسپولیس مطمئن باشند که در نیم فصل دوم این تیم نتایج خیلی بهتری نسبت به نیم فصل اول خواهد گرفت.

سرمربی فجرسپاسی هم در آستانه این بازی با اشاره به این‌که بازیکنان تیمش شرایط ایده‌آلی دارند، گفت: تیم پرسپولیس بسیار پرمهره، پرهوادار و باانگیزه است و اکنون نیز متحول شده، اما ما هم تیم متحول شده‌ای هستیم و تمام بازی‌های حریف را آنالیز کرده‌ایم تا با شناخت خوبی به مصاف این تیم برویم. در بازی امروز مهدی نظری و اسماعیلی مصدوم هستند و مجتبی ترشیز و خالد شفیعی هم به دلیل سه اخطاره بودن نمی‌توانند تیمشان را همراهی کنند. در تیم پرسپولیس هم مهرداد پولادی سه‌اخطاره است.

حقیقی، باانگیزه‌تر از بقیه

یکی از بازیکنان با انگیزه بازی امروز (شاید هم با انگیزه‌ترین آنها) رضا حقیقی است، جوانی که در فجر سپاسی چهره شد و حالا باید خیلی زود با پرسپولیس مقابل تیم سابقش به میدان برود. حقیقی که یکی از بهترین خریدهای زمستانی قرمزها به حساب می‌آید، در آستانه بازی امروز گفت: می‌خواهم همانطور که در نیم فصل اول با پیراهن فجر به پرسپولیس گل زدم این بار با پیراهن پرسپولیس دروازه فجر را باز کنم. البته مطمئن باشید در صورتی که گل بزنم به خاطر احترامی که برای تیم فجر و هواداران آن قائلم خوشحالی نخواهم کرد.

هافبک پرسپولیس با اعلام این‌که برخلاف آنچه در برخی رسانه‌ها مطرح شده در بازی مقابل تیم فجر محروم نیست، گفت: من در زمانی که در تیم فجر بازی می‌کردم دو کارت زرد گرفته و دیگر کارتی نگرفته‌ام، بنابراین در بازی مقابل این تیم در هفته نوزدهم لیگ سه‌کارته نیستم.گفته می‌شود حقیقی که از شرایط فجر شناخت کافی دارد در تمرین دیروز اطلاعاتی از تیم سابقش را در اختیار بازیکنان پرسپولیس گذاشته است.

سپاهان صدر جدول را می‌خواهد

امروز چهار بازی دیگر هم برگزار می‌شود که بدون شک حساس‌ترین آنها جدال سپاهان و فولاد در فولادشهر اصفهان است. فولاد که در این فصل در بازی رفت و مسابقه‌های جام حذفی مغلوب قهرمان سه دوره گذشته لیگ شده، قصد دارد انتقام شیرینی از زردپوشان بگیرد تا به رده دوم جدول برسد. اما سپاهان هم برای جبران شکست بازی گذشته و رسیدن موقت به صدر جدول باید در این بازی به سه امتیاز برسد، هرچند خبرهای خوشی از این تیم به گوش نمی‌رسد.

محرومان هفته 19

سازمان لیگ اسامی محرومان هفته نوزدهم لیگ برتر را به شرح زیر اعلام کرد:

صنعت نفت: (رضا خالقی‌فر)، گهر دورود: (محمود شفیعی)، ملوان: (حسین بادامکی و مهرداد اولادی)، راه‌آهن: (ابراهیم کریمی)، فولاد: (ارشاد یوسفی، عبدالله کرمی)، صبا: (محمود فکری، مجید حیدری، فرید بهزاد کرمی) داماش: (مرتضی ابراهیمی)، فجرسپاسی: (مجتبی ترشیز، خالد شفیعی)، پرسپولیس: (مهرداد پولادی)، سایپا: (ابراهیم شکوری)، تراکتورسازی: (محمد ابراهیمی)

برنامه هفته نوزدهم

یکشنبه، دهم دی ماه

صبا ـ ذوب‌آهن، ساعت 14 در ورزشگاه یادگار امام (ره) قم (داور: سیدمهدی سیدعلی)/ فجرسپاسی ـ پرسپولیس، ساعت 14 در ورزشگاه حافظیه شیراز (داور: محسن قهرمانی)/ گهر دورود ـ راه‌آهن، ساعت 14 و 15 دقیقه در ورزشگاه تختی دورود (داور: البرز حاجی‌پور)/ صنعت نفت ـ ملوان، ساعت 15 در ورزشگاه تختی اهواز (داور: رضا کرمانشاهی)/ سپاهان ـ فولاد، ساعت 15 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان (داور: محسن ترکی)

دوشنبه، یازدهم دی ماه

داماش ـ آلومینیوم، ساعت 15 در ورزشگاه عضدی رشت/ نفت ـ مس، ساعت 15 در ورزشگاه شهید دستگردی تهران/ تراکتور‌سازی ـ پیکان، ساعت 15 در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز/ استقلال ـ سایپا، ساعت 17 و 30 دقیقه در ورزشگاه آزادی تهران

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها