احتیاط

پیشگیری از کلاهبرداری با احتیاط کارمند

احتیاط کارمند یک دفتر خدمات بیمه‌ای سبب شد تا شیادانی که قصد داشتند با تصادف صوری دست به کلاهبرداری بزنند و فرار کنند به هدف خود نرسند و به چنگ قانون گرفتار شوند.
کد خبر: ۵۲۱۰۴۲

ماموران پلیس آگاهی استان لرستان وقتی از طریق این کارمند هوشیار مطلع شدند دو نفر با ارائه اسناد و مدارک جعلی در راستای یک پرونده تصادف جرحی به جای دو نفر دیگر 20 میلیون تومان دیه از یک شرکت بیمه دریافت کرده‌اند، بلافاصله موضوع را در دستور کارقرار دادند.

ماموران پلیس آگاهی با کارهای اطلاعاتی و با هماهنگی مقام قضایی دو نفرجاعل را در سطح شهر شناسایی و دستگیر کردند.

یکی از متهمان که زنی جوان است در اظهارات خود گفت حدود چهار ماه قبل دوستم نزد من آمد و گفت من و شوهرم تصادف کرده‌ایم و مشخصات شما و برادرت را داده‌ایم برای اداره بیمه. من هم مدارک خودم و برادرم را به وی دادم تا برای دریافت بیمه اقدام کند.

این متهم گفت با انجام اقدامات و ارائه اسناد و مدارک من و برادرم مبلغ 20 میلیون تومان خسارت را از بیمه دریافت کردیم در حالی که دوستم فقط 200 هزار تومان به ما داد و از آن تاریخ هم از وی اطلاعی ندارم.

این خواهر و برادر در حال حاضر در بازداشت هستند و تحقیقات از آنها ادامه دارد، همچنین پلیس در تلاش است تا سایر اعضای این باند را به دام بیندازد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها