سریال «مختارنامه» به سرپرستی سیدمحمدحسین رضوی در 70 قسمت (هر قسمت 35 دقیقه) به زبان اردو دوبله شده است و از ابتدای محرم امسال روی آنتن سیمای اردوی شبکه سحر میرود.
دوبله اردوی «مختارنامه» از شهریور سال گذشته آغاز شده و حدود هفت ماه به طول انجامیده و اکنون پس از مراحل بازبینی، آماده پخش از سیمای اردو است.
سریال «مختارنامه» به کارگردانی داوود میرباقری و تهیهکنندگی محمود فلاح به روایت زندگی و قیام مختار ثقفی ملقب به ابواسحاق میپردازد که پس از حادثه عاشورا به خونخواهی شهدای کربلا برخاست.
فریبرز عربنیا، فریبا کوثری، نسرین مقانلو، ژاله علو، مهدی فخیمزاده، رضا کیانیان و فرخ نعمتی برخی از بازیگران این مجموعه عظیم تاریخی هستند.
مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» از یکشنبه بیست و یکم آبان ماه هر روز از سیمای اردوی شبکه جهانی سحر پخش خواهد شد.(فارس)
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد