پیش‌بینی رشد صفر درصدی برای اقتصاد انگلیس

بانک مرکزی انگلیس اعلام کرد انتظار می‌رود اقتصاد این کشور در ماه‌های آینده، بدون رشد باشد. به گزارش واحد مرکزی خبر از لندن، روزنامه ایندیپندنت نوشت: برگزاری المپیک نیز نتوانست اقتصاد انگلیس را بهبود بخشد و انتظار می‌رود اقتصاد این کشور در سال جاری میلادی، رشد نکند.
کد خبر: ۴۹۴۵۱۶

مروین کینگ، رئیس کل بانک مرکزی انگلیس در نشست خبری مربوط به گزارش فصل دوم سال جاری میلادی گفت، انتظار می‌رود در سال 2012 میلادی، به علت رکود مضاعف و عمیق جاری در انگلیس و ادامه بحران در یورو، رشد اقتصادی انگلیس، صفر باشد. اعلام این خبر، فشارها را بر جورج اوزبورن، وزیر خزانه‌داری انگلیس افزایش خواهد داد تا وی ناچار شود دست از برنامه‌های ریاضت اقتصادی بکشد و برای رشد اقتصاد سرمایه‌گذاری کند.

بانک مرکزی انگلیس پارسال اعلام کرده بود انتظار می‌رود در سال 2012 میلادی، 2 درصد رشد اقتصادی اتفاق بیفتد و سه ماه پیش نیز با کاهش این برآورد، اعلام کرده بود در سال جاری، شاهد 8‌/‌0 درصد رشد خواهیم بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها