نشریه جدید «بیداری اسلامی» منتشر شد

بنیاد اندیشه اسلامی نشریه «بیداری اسلامی» را با هدف کمک به تداوم این جنبش و شناساندن آن منتشر کرد.
کد خبر: ۴۹۲۲۶۵

مهدی گلجان، مدیرعامل بنیاد اندیشه اسلامی و مدیر مسئول نشریات این بنیاد در مورد ضرورت چاپ نشریه «بیداری اسلامی» به مهر گفت: بدون شک جنبش بیداری اسلامی واقعیت انکارناپذیر جهان سیاسی امروز است و این رخداد نه فقط کشورهای خاورمیانه و آفریقا بلکه به نوعی همه دنیا را تحت تاثیر خود قرار داده است. وی با اشاره به این‌که نخستین جرقه‌های بیداری اسلامی توسط سیدجمال‌الدین اسدآبادی زده شد و این حرکت توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی امام خمینی(ره) در سال 1357 به اوج خود رسید، افزود: بی‌تردید آنچه طی دو سال اخیر مردم کشورهای اسلامی را به حرکت واداشته، ریشه در نهضتی دارد که امام خمینی در سال 1342 آغاز کرد و ایران علت و معلول بیداری است؛ اما رسانه‌های غربی و صهیونیستی با همه قوا می‌کوشند واژه بیداری اسلامی در ادبیات رسانه‌ای جهان به کار نرود، لذا روی بهار عربی یا بیداری عربی تاکید می‌کنند.

مدیرعامل بنیاد اندیشه اسلامی تصریح کرد: ما در نخستین گام مجله انگلیسی زبان Islamic Awakening را منتشر کردیم که چهارمین شماره آن طی هفته‌های آتی عرضه خواهد شد. اکنون نیز به پیشنهاد علی عسگری، معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نخستین شماره مجله فارسی زبان «بیداری اسلامی» منتشر شده تا بنیاد اندیشه اسلامی گامی دیگر در جهت کمک به تداوم این جنبش و شناساندن آن به آزاداندیشان جهان بردارد.

گلجان در مورد عناوین و موضوعاتی که در این ماهنامه به آنها پرداخته خواهد شد هم گفت: همان‌طور که می‌دانید در هیاهوی تبلیغات سنگین علیه جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورهای اسلامی، جنبش بیداری اسلامی و دستاوردهای بزرگ آن در معرض تحریف و فراموشی قرار دارد. ما در مجلات فارسی و انگلیسی «بیداری اسلامی» به دنبال تقابل با این جریان هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها