انتشار پیام تردیدآمیز قتل گروگان انگلیسی

جام جم آنلاین: یک پیام که روز شنبه 25 سپتامبر روی یک سایت اینترنتی پخش شد ، خبر از سر بریدن کنت بیگلی ، گروگان انگلیسی در عراق داد اما خیلی زود لندن در مورد اصالت و حقیقی بودن این پیام ابراز تردید کرد.
کد خبر: ۴۸۸۵۲

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، در این پیام آمده است : گروه التوحید و الجهاد اعلام کرد: گروگان انگلیسی به قتل رسیده و خبر خوش ربوده شدن 7 سرباز انگلیسی را داد.

hostage1

این پیام می افزاید: یک نوار ویدئویی بزودی منتشر می شود اما در مورد محتوای آن توضیحی نمی دهد.

hostage2

اصالت این پیام غیرقابل بررسی است.در لندن ، یک سخنگوی وزارت خارجه انگلستان اعلام کرد: ما در جریان انتشار این پیام روی سایت اینترنتی هستیم اما این سایت اینترنتی هیچ اعتباری ندارد و در حال حاضر تصور نمی کنیم که باید این ماجرا را جدی تلقی کرد.
او افزود: همین سایت اینترنتی خبر قتل 2 زن گروگان ایتالیایی را منتشر کرده بود که هنوز تایید نشده است.
وزارت دفاع انگلستان به نوبه خود قاطعانه خبر این سایت اینترنتی مبنی بر ربوده شدن سربازان انگلیسی را تکذیب کرد.

آقای بلر ، نمی خواهم بمیرم ، کمکم کن باردیگر همسر و پسرم را ببینم
گزارش های ضد و نقیض از اعدام دو زن ایتالیایی در عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها