حساسیت به شیر پاستوریزه در 8 درصد از نوزادان متولد شده در کشور دیده می‌شود.
کد خبر: ۴۷۱۲۴۶

دکتر غلامرضا خاتمی، رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که شیر پاستوریزه در صورت بروز حساسیت باید از رژیم غذایی مادر حذف شود، گفت: میزان آلرژی‌های غذایی، جلدی و تنفسی در ایران و دیگر کشورها در حال افزایش است. یکی از گرفتاری‌های شایع کودکان عدم تحمل غذاست و مطب پزشکان اطفال معمولا با تعداد زیادی از افراد مبتلا به آلرژی غذایی مواجه است. وی با بیان این‌که وجود زمینه آلرژی ارثی بوده و تاثیر محیط، منجر به بروز این بیماری می‌شود، افزود: در برخی از کودکان، آلرژی آنها تا 2 سالگی نسبت به شیرخشک و لبنیات و در بزرگسالی با مصرف سس، بادام‌زمینی و ... بروز می‌کند.

رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران تصریح کرد: واکنش نسبت به مواد آلرژی‌زا در هر دوره سنی متفاوت است، در نتیجه توصیه می‌شود که در هر دوره‌ای برخی مواد حساسیت‌زا از رژیم غذایی کودک حذف شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها