زخمی شدن 3 نظامی ایتالیایی در ناصریه

جام جم آنلاین: فرماندهی نظامی ایتالیا روز سه شنبه 17 اوت اعلام کرد در جریان یک درگیری در شهر ناصریه واقع در جنوب عراق 3 نظامی ایتالیایی مجروح شدند که حال یکی از آنها بسیار وخیم است.
کد خبر: ۴۶۴۷۵

به گزارش شبکه تلویزیونی RAI ایتالیا ، فرماندهی نظامی ایتالیا با صدور بیانیه ای خاطرنشان کرد در دوشنبه شب 16 و بامداد سه شنبه 17 اوت نیروهای ایتالیایی که پیرامون شهر ناصریه واقع در 357 کیلومتری جنوب بغداد عملیات گشتی انجام می دادند توسط مهاجمان ناشناس مسلح به سلاح های خودکار و آرپی جی هفت مورد حمله قرار گرفتند.
در این حمله 3 سرباز ایتالیایی زخمی شدند که حال یکی از آنها بسیار وخیم است و به یک بیمارستان در کویت انتقال یافته است.
حدود 2700 نظامی ایتالیایی در عراق مستقر هستند. در ماه نوامبر در شهر ناصریه در یک حمله انتحاری 19 نظامی ایتالیایی به قتل رسیده بودند.

کشته و مجروح شدن 6 نظامی هلندی در عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها