
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، براین اساس، دانشگاه صنعت آب و برق (شهید عباسپور) با تمامی منابع، تجهیزات، امکانات، اعتبارات، تعهدات، وظایف و نیروی انسانی از وزارت نیرو منتزع و به وزارت علوم، تحقیقات وفناوری منتقل می شود.
بر اساس تبصره 1 این مصوبه، وزارت علوم موظف است طی مدت دو ماه با همکاری وزارت نیرو نسبت به تصویب اساسنامه و ساختار تشکیلاتی دانشگاه و نیزتعیین ترکیب هیئت امنای جدید دانشگاه، با عضویت وزیر و یکی از معاونان وزارت نیرو اقدام کند.
به موجب تبصره 2 این مصوبه، ساختمان های دانشگاه صنعت آب و برق (شهیدعباسپور) به صورت اجاره 99 ساله دراختیار وزارت علوم قرارمی گیرد.
برمبنای این مصوبه، پژوهشگاه نیرو به منظورانجام پژوهش های صرفا کاربردی و حاکمیتی در بخش برق وابسته به وزارت نیرو و موسسه تحقیقات آب به منظور انجام پژوهش های صرفا کاربردی و حاکمیتی در بخش آب و فاضلاب وابسته به وزارت نیرو عمل می کند.
این مصوبه از سوی 'محمود احمدی نژاد' رئیسجمهور و رئیس شورای عالی اداری برای اجرا ابلاغ شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند