مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت خبر داد

کشف یک میدان نفتی با ذخایر بالا

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت از کشف یک میدان نفتی با ذخایر درجای قابل توجه در کشور خبر داد.جزئیات این کشف به زودی توسط مسئولان ارشد صنعت نفت کشور اعلام خواهد شد.
کد خبر: ۴۵۶۷۸۲

وی افزود: مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت در ابتدای سال جاری از نهایی شدن اکتشاف ۵ میدان جدید هیدروکربوری در طول سال جاری خبر داده بود.

سید محمود محدث همچنین در دی ماه سال جاری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه وزیر نفت بزودی جزئیات اکتشاف یک میدان گازی را اعلام خواهد کرد گفته بود: "تا پایان سال جاری بر اساس قولی که داده‌ایم جزئیات اکتشاف دو میدان جدید نفتی را نیز اعلام خواهیم کرد. در مجموع امسال 5 میدان مورد اکتشاف قطعی قرار گرفتند که علاوه بر میدان‌های ذکر شده میدان نفتی خیام و میدان گازی مدار از آن جمله است."

در سال جاری 435 میلیون دلار سرمایه‌گذاری برای فعالیت‌های اکتشافی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت تصویب شده است. سال گذشته نیز 420 میلیون دلار در موضوع اکتشاف سرمایه‌گذاری شده است.

 بر اساس این گزارش اکتشاف دو میدان نفتی خیام و گازی مدار توسط مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت تا کنون به طور رسمی اعلام شده است. در عین حال به تازگی قراردادی نیز برای اکتشاف و توسعه میدان گازی فرزاد A نیز بین مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت و پتروپارس منعقد شده است.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها