ویژه ‌برنامه‌های دهه‌ فجر رادیو

15نمایش رادیویی به مدت2610دقیقه دهه فجر انقلاب اسلامی از شبکه های مختلف رادیویی پخش می شود.
کد خبر: ۴۵۴۱۶۸

مدیررادیو نمایش درباره تولیدات رادیو نمایش گفت: دو  نمایش «به قدر یک آه» و نمایش شش قسمتی « کلاف سر در گم » برای پخش از شبکه رادیویی تهران تدارک دیده شده است.

دهقان نیری ، نمایش 18قسمتی «گلوله ای که با من سفر کرد» و نمایش شش قسمتی «بهای آزادی »‌ را به عنوان دیگر آثار تولید شده برای پخش از رادیو تهران معرفی کرد.

وی همچنین درباره نمایش هایی که قرار است از رادیو فرهنگ در دهه فجر پخش شود، گفت: این شبکه رادیویی، دو نمایش پنج قسمتی «خانات» و «شهاب باران» را برای این ایام در نظر گرفته است.

رییس مرکز هنرهای نمایشی رادیو سه نمایش «بداهه سرای همایونی»، «سبیل همایونی» و «آوار زندگی» را سفارش های رادیو جوان برای ایام دهه فجر دانست.

وی ادامه داد: همچنین نمایش هفت قسمتی «سال های گمشده»‌ و نمایش شش قسمتی «تهران54» نیز قرار است از شبکه رادیویی تهران برای شنوندگان پخش شود.

دهقان نیری همچنین درباره نمایش هایی که قرار است در دهه فجر از شبکه رادیویی ورزش پخش شود، گفت: این شبکه رادیویی نمایش «پهلوان سعید طوقانی» را که به زندگی این ورزشکار می پردازد، در جدول پخش خود قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد: مرکز هنرهای نمایشی رادیویی دو نمایش پنج قسمتی «سروش سرخ» و «چرخ و فلک» را برای شبکه رادیویی صدای آشنا در دست تهیه دارد.

رییس مرکز هنرهای نمایشی رادیو اضافه کرد: رادیو نمایش نیز پخش نمایش14قسمتی با عنوان «خاطرات ملک بانو» را برای دهه فجر انقلاب اسلامی تدارک دیده است.

دهقان نیری تاکید کرد: این نمایش ها با رویکرد انقلاب اسلامی و تشریح اهداف این انقلاب و دستاوردهای آن تولید می شود و هر قسمت از این نمایش ها30 دقیقه است.

ویژه‌ برنامه‌های دهه‌ فجر رادیو ایران

ویژه ‌برنامه‌های دهه فجر رادیو ایران روز یکشنبه 9 بهمن در نشستی با حضور خبرنگاران و مدیر این رادیو تشریح شد.

حمید شیخ‌محمدی ،مدیر رادیو ایران با تبریک ایام دهه فجر و سی‌وسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: رادیو ایران به مناسبت این سالگرد، 18 ویژه‌برنامه جدید دارد. همچنین تعداد 20 برنامه از برنامه‌های ثابت رادیو ایران به دهه فجر منعطف شده است و گروه‌های هفت‌گانه ما برنامه‌هایی در مسائل مختلف سیاسی، اقتصادی‌، اجتماعی‌، فرهنگی‌، طنز و شادی‌ به این مناسبت تدارک دیده‌اند.

مدیر رادیو ایران افزود: رنگ‌آمیزی خوبی برای جدول برنامه‌های رادیو ایران شده است.

او همچنین از پوشش جشنواره فیلم و تئاتر فجر در رادیو ایران خبر داد و گفت:‌ برنامه «نقش اول» که از روز 12 تا 22 بهمن‌ماه روی آنتن می‌رود، پوشش جشنواره فیلم فجر سال 90 را برعهده دارد و آخرین اطلاعات و اخبار درباره این جشنواره را ارائه می‌دهد و با حضور کارشناسان، فیلم‌های این جشنواره را نقد و بررسی می‌کند.

شیخ‌محمدی با اعلام این‌که فرزاد حسنی اجرای برنامه «نقش اول» را برعهده دارد، عنوان کرد: کارشناسانی نیز در نقش اول حضور دارند که به تحلیل و بررسی جشنواره فیلم فجر می‌پردازند.

او همچنین خاطرنشان کرد:‌ در روز 22 بهمن نیز برنامه‌های رادیو ایران برای پوشش مراسم این روز به صورت زنده آغاز می‌شوند و جایگاه‌هایی در مسیر راهپیمایی تعبیه شده تا مردم مستقیم با رادیو در تماس باشند و هنرمندان محبوب خود را از این طریق ببینند.

مدیر رادیو ایران در پاسخ به سؤالی درباره تکراری بودن برنامه‌های رادیو در پوشش مراسمی چون بیست‌ودوم بهمن و دهه فجر گفت:‌ هیچ برنامه‌ای تکرار نخواهد شد و براساس روشی که چیده شده، کسی نمی‌تواند برنامه تکراری تولید و پخش کند؛ چون شوراهای مختلفی داریم که برنامه‌ها را پیش از روی آنتن رفتن، بررسی می‌کنند؛ هرچند باید توجه کرد یک‌سری موضوعات درباره انقلاب اسلامی وجود دارد که ممکن است برخی از افراد آن‌ها را بارها شنیده و مطالعه کرده باشند؛ در حالی‌که چنین موضوعاتی برای خیلی‌ها تکراری نیست و جذاب است.

مدیر طرح و برنامه رادیو ایران نیز اعلام کرد: برنامه «چراغستان» کتاب‌هایی را که درباره انقلاب اسلامی نوشته شده است، نقد و بررسی می‌کند.

همچنین در پایان این نشست اعلام شد که رادیو ایران با 16 اثر در بخش بین‌المللی، 12 اثر در بخش داخلی و بیش از 20 اثر در قسمت رویش‌، در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی صدا که اردیبهشت‌ماه سال 91 برگزار خواهد شد، شرکت می‌کند.

همراه با فجر‌آفرینان در رادیو معارف

مدیر رادیو معارف در گفتگو با خبرنگاران از تولید و پخش بیش از دو هزار و پانصد دقیقه برنامه با موضوع انقلاب در دهه فجر خبر داد.
 
حجت الاسلام لطفی‌نیاسر مدیر رادیو معارف در گفتگو با خبرنگاران از تولید و پخش بیش از دو هزار و پانصد دقیقه برنامه با موضوع انقلاب در دهه فجر خبر داد و گفت: در دهه فجر امسال اکثر برنامه‌ها با محور ولایت فقیه طراحی شده‌اند که دو برنامه شاخص در این زمینه با عنوان «منادیان ولایت» و «بر مدار آفتاب» تقدیم شنوندگان خواهد شد.

حجت الاسلام لطفی‌نیاسر در تشریح این دو برنامه خاطرنشان کرد : برنامه «منادیان ولایت» به بررسی نظر فقها از دوره ائمه تاکنون در موضوع ولایت فقیه می‌پردازد و روزهای شنبه ساعت 12:45 پخش می‌گردد و همین‌طور برنامه «بر مدار آفتاب» به تبیین جایگاه ولایت در کلام بزرگان و علماء دین می‌پردازد و جمعه‌ها ساعت 19:15پخش می‌شود که البته پخش این دو برنامه پس از دهه فجر نیز ادامه خواهد داشت.

مدیر رادیو معارف افزود: پنج برنامه نیز با موضوع تبیین انقلاب اسلامی از زوایای مختلف بر مبنای نظرات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (حفظه الله) آماده پخش شده است، برنامه «فجر بیداری» که هر روز در دهه فجر به مدت 60 دقیقه به صورت زنده از ساعت 9 صبح پخش می‌گردد. موضوع این برنامه ماهیت‌شناسی انقلاب از منظر امام و مقام معظم رهبری است.

برنامه «حماسه حضور» برنامه‌ای است زنده در شب بیست و دوم بهمن که پس از خبر 21 تقدیم شنوندگان فهیم رادیو معارف می‌شود. موضوع این برنامه بازخوانی تاریخ 22 بهمن و راهکارهای استمرار ثمرات آن بر مبنای نظرات حضرت امام و مقام معظم رهبری است.

برنامه «تا انتهای حضور» را با کارشناسی حجت‌الاسلام پناهیان و با موضوع انقلابی بودن و انقلابی زیستن، پنج‌شنبه‌ها ساعت20 به شنوندگان تقدیم می‌کنیم. این برنامه در 12 قسمت تهیه شده و پس از دهه فجر نیز ادامه خواهد داشت.

مدیر رادیو معارف همچنین خاطر نشان کرد: در دو برنامه از بیانات حضرت امام و مقام معظم رهبری بهره برده خواهد شد. یک برنامه با عنوان «حدیث آفتاب» است که هر روز ساعت 13 پخش می‌شود و سعی شده است که از سخنرانی‌های حضرت امام (ره) در ایام دهه فجر به شنوندگان تقدیم شود و برنامه دیگر نیز با عنوان «پیام ولایت» است که بیانات مقام معظم رهبری با موضوع امام و انقلاب پخش می‌گردد. این برنامه هر روز پیش از اخبار ساعت 14 به شنوندگان ارائه می‌شود.

وی در ادامه به برنامه‌هایی که براساس وقایع تاریخی ساخته شده است اشاره کرد و گفت: یکی از جذابیت‌های برنامه‌ها در دهه فجر، برنامه‌سازی بر اساس افراد و وقایع تاریخی است که در این زمینه چهار برنامه طراحی کرده‌ایم. برنامه «باغ تماشا» با ساختار و قالب نمایشی سعی می‌کند هر روز رأس ساعت18:30 بخشی از اتفاقات آن روزها را به شنوندگان ارائه نماید.

برنامه «پنجاه و هفت» هر روز ساعت 8:40 به موضوع جریان‌شناسی انقلاب و معرفی جریان‌ها در پیدایش انقلاب می‌پردازد و برنامه «یاران انقلاب» به معرفی یاران انقلاب اختصاص دارد که هر روز ساعت 12:30 پخش می‌گردد. در یک برنامه که به صورت خاطره‌گویی می‌باشد در خدمت چهره‌های مبارز در ایام انقلاب خواهیم بود با عنوان «آن روزها»، این برنامه هر شب پس از خبر 21 پخش می‌شود.

حجت الاسلام لطفی‌نیاسر تصریح کرد: در پایان دهه فجر همراه با ملت مبارز ایران در روز 22 بهمن در راهپیمایی شرکت کرده و سعی خواهیم نمود تا تأثیر حضور و مشارکت مردم در پیش‌برد اهداف انقلاب و نظام را در برنامه «شکرانه» به رُخ جهانیان بکشیم و صحنه‌هایی از حماسه پرشور ملت را از اقصی نقاط ایران با ارائه گزارش‌های زنده به گوش مخاطبان برسانیم.

دبیر شورای معارف صدا در پایان تاکید کرد: البته همان‌گونه که می‌دانید دهه فجر امسال با سالگرد آغاز ولایت حضرت حجت (عج) همراه است و همکاران ما برنامه‌ای را با عنوان «دوازدهمین طلوع» طراحی کرده‌‌اند که انشاءالله ساعت 10 روز 13 بهمن به شنوندگان تقدیم می‌شود.

همچنین مناسبت مهم دیگری که امسال مصادف با دهه فجر شده، هفته وحدت است که به همین مناسبت، برنامه زنده «ندای وحدت» با حضور کارشناسان فرق مختلف اسلامی طراحی شده است که در ایام هفته وحدت ساعت 17 تقدیم شنوندگان می‌شود.

آخرین شب و روز هفته وحدت نیز دو برنامه زنده طراحی شده که در شب هفدهم ربیع برنامه «رسول مهر» به موضوع تمدن اسلامی و عوامل ظهور و شکوفایی آن و عوامل انحطاط تمدن‌های غیردینی می‌پردازد و در روز تولد پیامبر اعظم (ص) برنامه «رسول صادق» با موضوع بررسی چگونگی ایجاد جریان اخلاقی و علمی توسط پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پخش خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها