به گزارش واحد مرکزی خبر، عزت الله ضرغامی با اشاره به عملکرد رسانه ملی از آغاز بیداری اسلامی در منطقه افزود: شبکه های برون مرزی رسانه ملی پا به پای بیداری جهانی حرکت و در برخی مقاطع نقشی بی بدیل ایفا کرده اند.
رییس رسانه ملی خاطرنشان کرد: منظور از مرابطه در آیه آخر سوره آل عمران مرزبانی است و به حسب روایات وارده شامل هر نوع مرزبانی اعم از نظامی، عقیدتی، سیاسی و فرهنگی است و سفرا ، خط مقدم پیکار با استکبارجهانی و مرزبانی از انقلاب اسلامی هستند.
رییس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران کانون تحولات بیداری اسلامی در منطقه و بیداری جهانی در سراسر دنیاست، افزود: آمریکایی ها در مقابل بیداری جهانی غافلگیر شده اند و بسیاری از اقدامات آنها منفعلانه است و به هیچ وجه نتوانسته اند در هیچ نقطه ای از جهان، آن را به نفع خود مدیریت کنند.
ضرغامی با اشاره به اهمیت اقدامات رسانه ای در جنبش عظیم جهانی تاکید کرد: دیپلماسی رسانه ای، بدنه اصلی دیپلماسی عمومی است و سفرا باید به طور حرفه ای به این مهم بپردازند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم