به گزارش جامجم آنلاین، آخرین دیدار هفته شانزدهم لیگ برتر را تیمهای پرسپولیس و راهآهن در ورزشگاه آزادی برگزار کردند که دو تیم در نهایت با تساوی یک بر یک امتیازها را تقسیم کردند.
پرسپولیس پس از جدایی حمید استیلی از این تیم، این بار با هدایت محسن عاشوری به مصاف راه آهنی میرفت که از شش بازی قبلی خود تنها شش امتیاز کسب کرده بود و میدانست کار سختی مقابل شاگردان دایی دارد.
در نیمه نخست قرمزپوشان بازی قابل قبولی از خود به نمایش گذاشتند و توسط محمد نوری در دقیقه ۳۹ به گل برتری دست یافتند. نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.
در نیمه دوم تیم راهآهن برتر میدان بود و چندین موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد ولی در نهایت در دقیقه 74 این بهادر عبدی بود که کار را به تساوی کشاند. این دیدار با همین نتیجه به پایان رسید.
پرسپولیس با این تساوی 21 امتیازی شد و در رده نهم جدول باقی ماند.
تیم راه آهن دایی هم که به نتیجه تساوی عادت کرده بود، دوازدهمین تساوی خود در این فصل و هفتمین تساوی پیاپی خود را مقابل پرسپولیس تجربه کرد و با 15 امتیاز در رده شانزدهم قرار گرفت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم