مجازات جمعی شیعیان در عربستان

جمعیت سعودی توسعه و پیشرفت با انتشار بیانیه‌ای رژیم عربستان را به دلیل اعمال مجازات جمعی در منطقه قطیف محکوم کرد و خواستار آزادی زندانیان آزادی بیان و سایر بازداشت‌شدگان سعودی شد. به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاری الشیعه للانباء، این جمعیت در بیانیه خود خواستار آزادی زندانیان آزادی بیان و سایر بازداشت‌شدگان سعودی شد.
کد خبر: ۴۴۰۲۸۹

در بخشی از این بیانیه آمده است: ایجاد موانع ایست و بازرسی داخل شهرها و روستاهای منطقه قطیف توهین به حرمت، کرامت و تحقیر کردن ساکنان منطقه و سرکوب کوچک‌ترین تحرک و درخواست حق و حقوق شهروندی توسط نیروهای امنیتی و نظامی سعودی از مصادیق بارز مجازات جمعی است که توسط رژیم سعودی اعمال می‌شود.

این بیانیه اقدامات یادشده را در چارچوب سیاست ایجاد ترس و وحشت و مجازات جمعی دانست که علیه شهروندان سعودی که خواسته‌های خود را به شکل مسالمت‌آمیز بیان می‌کنند،‌ به اجرا گذاشته می‌شود. در فوریه گذشته با آغاز خیزش‌های مردمی در منطقه شیعه‌نشین قطیف که خواهان تحقق خواسته‌ها و حق و حقوق خود بودند، نیروهای امنیتی و نظامی سعودی حملات گسترده‌ای را در این منطقه آغاز کرد و به دنبال آن 330 شهروند سعودی را بازداشت کردند.

در یک تحول دیگر به گزارش العالم، جنبش جوانان عربستانی در بیانیه‌ای خواستار تظاهرات گسترده در آخرین جمعه از سال 1432 هـ برای آزادی بازداشت‌شدگان شیعه و سنی شد. در این بیانیه آمده است: تلاش برای آزادی زندانیان اندیشه، وظیفه‌ای شرعی و انسانی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها