معاون عملیات پلیس‌ راه:

محدودیت‌های ترافیکی در تعطیلات عید غدیر

معاون عملیات پلیس‌راه کشور با اعلام بازبودن تمامی‌محورهای مواصلاتی کشور محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی ویژه عید غدیر خم را اعلام کرد.
کد خبر: ۴۴۰۰۵۵

سرهنگ صمد اسفندیاری در گفت‌وگو با ایسنا‌ در این باره گفت: بر این اساس تردد انواع تریلر و کامیون به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از محور کرج چالوس همچنان ممنوع است.

وی همچنین از ممنوعیت تردد انواع وسیله نقلیه از ساعت 12 تا 22 روز سه‌شنبه و 15 تا 22 روز جمعه در محور چالوس از کرج تا دهانه شمالی تونل کندوان واقع در استان البرز خبرداد و گفت: این امر به منظور تخلیه بار ترافیکی انجام می‌شود و تردد خودروها در خارج از این محدوده بلامانع است.

وی از ممنوعیت تردد موتورسیکلت در محورهای کرج ـ چالوس، هراز فیروزکوه، ساوه ـ همدان و تهران ـ سمنان ـ مشهد و برعکس از ساعت 12 روز دوشنبه تا ساعت 23 سه‌شنبه 24 آبان و از ساعات 12 تا 23 روزهای پنجشنبه و جمعه 26 و 27 آبان‌ماه خبر داد.

اسفندیاری همچنین از ممنوعیت تردد انواع تریلر و کامیون به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت 12 تا 23 روز دوشنبه 23 آبان و شش تا 23 روز سه‌شنبه 24 آبان‌ماه از ساوه به همدان (محدوده ساوه تا دوراهی قزوین-همدان) خبر داد و گفت: همچنین این ممنوعیت‌ها از ساعت 12 تا 23 روز پنجشنبه 26 آبان و شش تا 23 روز جمعه 27 آبان‌ماه در همین محدوده اعمال خواهد شد.

وی با بیان اینکه تردد انواع تریلر به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی در محور «هراز» همچنان ممنوع است،  گفت: تردد انواع کامیون از ساعت 12 تا 23 روز های دوشنبه 23 آبان و پنجشنبه 26 آبان و شش تا 23 روزهای سه‌شنبه 24 آبان و جمعه 27 آبان ماه در این محور ممنوع است.

اسفندیاری در ادامه با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی اعمال شده در محور دماوند خاطرنشان کرد: تردد کلیه تریلرها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت شش تا 23 روزهای سه‌شنبه 24 آبان و جمعه 27آبان، از تهران به سمت قائم شهر و بالعکس ممنوع است.

به گفته وی تردد کلیه تریلرها و کامیون‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت 15 تا 20 روزهای دوشنبه، سه‌شنبه، پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری در محور «زاهدان - زابل» ممنوع است.

محور چالدران خوی صبح امروز بازگشایی شد

اسفندیاری همچنین از بازگشایی محور چالدران خوی در استان آذربایجان غربی که به علت بارش شدید برف و کولاک مسدود شده بود خبر داد و گفت: شهروندان می‌توانند برای اطلاع از وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور و نیز امدادرسانی احتمالی با شماره تلفن 88255555 تماس بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها