3 کشته در برخورد پیکان با کامیون

بی احتیاطی راننده خودرو پیکان دوگانه سوز و برخورد شدید آن با عقب یک دستگاه کامیون مرگ او و 2 سرنشین دیگر را به همراه داشت.
کد خبر: ۴۲۷۲۳۵
به گزارش پایگاه خبری 125، شاهدان عینی با تماس با سامانه 125 این حادثه را اطلاع رسانی کردند و ستاد فرماندهی آتش نشانی بلافاصله آتش نشانان ایستگاه های 37 و 78 را همزمان ساعت 14:37 دقیقه دیروز راهی محل حادثه در جاده خاوران، نرسیده به میدان آقانور کرد که ایستگاه 37 در 36 ثانیه و ایستگاه 78 در 2 دقیقه و 13 ثانیه به محل حادثه رسیدند.

علی سمیعی معاون منطقه دو عملیات آتش نشانی تهران که در محل حادثه حضور داشت گفت: شدت برخورد پیکان سواری با عقب کامیون به حدی بود که راننده و هر دو سرنشین آن درون اتاقک درهم پیچیده خودرو گرفتار شده بودند.

به گفته وی، انتشار سریع گاز و نشت بنزین همچنین ایجاد جرقه باعث انفجار و بروز آتش سوزی در خودرو شده بود.

سمیعی افزود: آتش نشانان بلافاصله آتش سوزی خودرو را مهار و خاموش کردند.

به گفته وی، مردم حاضر در محل پیش از رسیدن آتش نشانان یکی از سرنشینان را از خودرو خارج کرده بودند و آتش نشانان نیز با استفاده از تجهیزات ویژه نجات دو سرنشین دیگر را از خودرو در هم پیجیده خارج کردند که عوامل اورژانس پس از معاینه مرگ هر سه نفر را اعلام کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها