حسین کلخورانی در گفتگو با فارس، در خصوص توسعه بهشت زهرا گفت: در حال حاضر برای افزایش ظرفیت، قبور را 3 طبقه کردهایم.
وی در پاسخ به این پرسش که تکلیف ساخت گورستان در شرق و غرب تهران به کجا رسید، گفت: هنوز در این زمینه به نتیجه نرسیدهایم البته نقاطی را برای این منظور در نظر گرفتهایم.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران بیان کرد: نقاطی در نظر گرفته شده اما بلافاصله مقاومتهایی از طرف مالکان یا اراضی اطراف صورت میگیرد. احتمال دارد خود بهشت زهرا را توسعه دهیم و اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران اضافه کرد: ظرفیت بهشت زهرا را افزایش خواهیم داد تا مشکلی برای شهروندان ایجاد نشود.
کلخورانی در پاسخ به این پرسش که ادامه بهشت زهرا را توسعه میدهید، گفت:سعی میکنیم همین کار را انجام دهیم و رایزنیها در خصوص توسعه بهشت زهرا آغاز شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم